MENÜ

A Trelleborg új innovációs területet mutat be a Virtuális Showroomban

2021.11.12.

A Trelleborg Wheel Systems új innovációs területtel bővítette a 2021 márciusában sikeresen elindított Virtuális bemutatótermét.

 

Az innovációs terület egy gombnyomásnyi távolságra helyezi az ügyfelek számára a legújabb technikai vívmányokat. Olyan élvonalbeli megoldásokat fedezhetnek fel, mint a prémium minőségű keverékek, amelyeket úgy terveztek, hogy növeljék a termelékenységet, a biztonságot és a fenntarthatóságot, beleértve a ProTEX-et, a ProHD-t és a Heat Shield-et.

Emiliana Vesco, a Trelleborg Wheel Systems marketing képzési és fejlesztési vezető menedzsere így nyilatkozott: „A Trelleborg folyamatosan újít, hogy segítse ügyfeleit működésük gördülékenyebbé tételében. Az innovációs terület lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy felfedezzék a legújabb fejlesztéseket,rögtön megjelenésükkor. Továbbra is új módszereket kínálunk arra, hogy segítsük a mezőgazdasági, építőipari és anyagmozgatási területeken dolgozó ügyfeleinket üzleti tevékenységük előmozdításában – bármikor, bárhol a világon.

„Új eszközöket adva ügyfeleink kezébe, digitális alkalmazásaink csak az egyik módját jelentik annak, ahogyan reagálunk a változó igényekre. Innovációs területünk pedig segít ügyfeleinket a következő szintre emelni, hogy lépést tarthassanak a feltörekvő technológiákkal, és felhasználhassák azokat termelékenységük növelésére.”

A Trelleborg legújabb gumiabroncsokra vonatkozó csúcstechnológiás innovációinak bemutatása mellett az innovációs terület egy digitális központtal (Digital Hub) is rendelkezik, amely intelligens megoldásokat kínál a napi kihívások leküzdésére. Az ügyfelek a mobilalkalmazások és -szolgáltatások széles skálájából választhatnak, hogy közvetlenül okostelefonjukról segítsék vállalkozásukat: a TLC Plus-tól, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy ellenőrizzék flottájuk abroncsnyomását, és szükség esetén módosításokat javasoljanak, a teljes gumiabroncs-könyv (Tire Book) felfedezéséig vagy a legközelebbi kereskedő beazonosításáig.

Az online látogatók a függöny mögé is bepillanthatnak az új Concept Center segítségével, amely exkluzív bemutatókat kínál a következő generációs gumiabroncs-technológiáról. Fontos, hogy az innovációs terület látogatói számára a Trelleborg szakértői csak egy kattintásnyira vannak a „Találkozás foglalása” (Book a Meeting) opcióval. Ezzel az ügyfelek kapcsolatba léphetnek angolul, franciául, németül, olaszul, spanyolul, hollandul vagy kínaiul beszélő képviselővel.

Ha szeretné felfedezni a Trelleborg innovációs területének kínálatát, látogassa meg a következő oldalt:
www.virtualshowroom-wheels.trelleborg.com/wheels/en/