MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2018.09.19.

A Corteva Agriscience™ bejelentette új vezetési struktúráját

A Corteva Agriscience™, a DowDuPont mezőgazdasági divíziója számos a vállalatvezetési struktúrát érintő változást jelentett be. Az átalakítás optimalizálja a vállalat képességeit arra, hogy egy független és tisztán mezőgazdasági vállalatként növekedést és értéket biztosítson részvényesei, ügyfelei és munkavállalói számára.

Partnereink hírei > X 2018.09.18.

Hogy Önnek is megérje… és a tavaszt is! – Repce Kondi Pack

Az intenzív repcetermesztést és a magas termésátlagot megcélzó termelők elengedhetetlen technológiai eszköze az őszi gombaölő szeres védekezés és egyben a regulátorhatás biztosítása. Évjárattól függően az őszi periódusban több kórokozó okozhat jelentősebb asszimilációsfelület-vesztést, amelyek közül kiemelt kórtani veszélyt a fómás levélfoltosság és szárrák (Phoma lingam) jelenti.

Partnereink hírei > X 2018.09.14.

Vetés? Akkor MAP-EUROPA vetőgép!

A MAP – EUROPA vetőgépek egyaránt alkalmasak apró magvak és gabona magvak jó minőségű és gazdaságos soros vetésére. Egyszerű szerkezeti felépítésük könnyű kezelhetőséget és nagy üzembiztonságot nyújt. Kialakításuk lehetővé teszi a nagy haladási sebességgel történő vetést, így nagyobb területeken is jól használhatók.

Partnereink hírei > X 2018.09.13.

Hogyan gazdálkodnátok digitálisan? – Elrajtolt az ország első, egyetemistáknak hirdetett smartfarming versenye

Számos meghatározó intézmény és vállalat együttműködésével indul útnak Magyarország első digitális-agrártechnológiai versenye, az Agrovirtus. A megmérettetés célja, hogy a résztvevő fiatalok egy 500 hektáros virtuális gazdaságban szimulált termelési év során gyakorlatban ismerjék meg a leginnovatívabb mezőgazdasági eljárásokat, technológiákat. A két hónapon át zajló versenyre október 12-ig jelentkezhetnek az egyetemista csapatok a főszervező, Agrovir Kft.-nél.

Oldalak: 1 / 451
1 2 3 4 5 6 ... 451