MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2021.07.28.

Fendt e100 Vario egy Fraunhofer-projektben, amely a mezőgazdasági célú fényelektromos energia felhasználását kutatja

A mezőgazdaság új kihívásokkal néz szembe. Az éghajlatváltozás miatt új stratégiákat kell kidolgozni annak érdekében, hogy Németországban a jövőben is termelhessenek mezőgazdasági termékeket. A Fraunhofer Institute for Solar Energy Systems ISE ezért létrehozta az "AFE gyümölcstermelés – Az agrárfényelektromosság mint a gyümölcstermesztés éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásának rugalmassági koncepciója" elnevezésű projektet.

Partnereink hírei > X 2021.07.25.

Egy dolog egyszerű: FendtONE – A Fendt 500, 900 és 1000 Vario új generációja.

A rövid betakarítási időablakok, a változó éghajlati viszonyok és a jogi korlátozások világszerte egyre nagyobb követelményeket támasztanak a gazdálkodókkal szemben, és így a mezőgazdasági technológiával szemben is. Az új, jövőorientált FendtONE üzemeltetési koncepció egyszerű megoldásokat kínál ezen követelmények könnyebb teljesítésére.

Partnereink hírei > X 2021.07.23.

Nagyobb vetési rugalmasság – LEMKEN Solitair osztott vetőmagtartállyal

Alig egy évvel a Solitair 9+ pneumatikus vetőgép sikeres piaci bevezetése után a LEMKEN most bemutatja az új "Duo" változatot osztott vetőmagtartállyal. Ez a gép számos lehetőséget kínál a vetőmagok, a műtrágya és akár a köztes növények egyidejű kiszórására. Ezzel a LEMKEN, a professzionális szántóföldi növénytermesztés specialistája egy, a következetesen költségoptimalizált géppel bővítette portfólióját.

Partnereink hírei > X 2021.07.23.

RAPOOL-repcék: KELTOR

A könnyen és korán betakarítható, kompakt hibridek kedvelőinek választása. A KELTOR egészséges, jól viseli a stresszhatásokat, állóképessége átlagon felüli. Vetésideje rugalmasan kezelhető.

Oldalak: 1 / 608
1 2 3 4 5 6 ... 608