MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2018.04.20.

Hamarosan nyílik az egyik legrangosabb hazai állattenyésztési kiállítás

Kevesebb, mint egy hónap múlva, 2018. május 10-11-12. napokon immáron 25. alkalommal nyitja meg kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok, melynek a Hód-Mezőgazda Zrt. ad otthont. A rendezvényen az AXIÁL Kft. is megjelenik kiállítóként.

Partnereink hírei > X 2018.04.20.

A tökéletes vetéshez QUIVOGNE – PROSEM K pneumatikus szemenkénti vetőgép!

Partnereink hírei > X 2018.04.19.

Rendeljen Teejet Mátrix sorvezetőt áprilisban csütörtökönként, mert a kiszállítási díjat a Szegána állja!

Tekintse át a Szegána Kft. kínálatát:

Partnereink hírei > X 2018.04.19.

Huminisz technológia tavaszi eredményei kukoricában

A kukorica értékelését a teszt helyszíneken legkorábban a növénykondicionáló és lombtrágya kezelést követő két hét múlva végeztük. Erre az időpontra jelentkezik már a huminsavak és a kiadott illetve felvett tápelemek tömegnövelő hatása.

Partnereink hírei > X 2018.04.18.

Most van itt az ideje a hozamok optimalizálásának!

A hosszú, enyhe tél után megjött a várva várt tavasz. Egyes helyeken még a belvízzel vannak problémák, más helyeken pedig már repedezik a talaj és szükséges a csapadék. A növények vegetációja robbanásszerűen megindult, amelyre a szakembereknek, termelőknek szinte azonnal kell reagálniuk. Ehhez nyújtanak segítséget alábbi információink.

Partnereink hírei > X 2018.04.17.

DLF lucerna – Kérdések és válaszok

Extrém szárazságtűrés, magasabb fehérjetartalom, mint a szója vagy a kukorica Nincs szükség nitrogén-utánpótlásra, tökéletes összetevője tömegtakarmányainknak

Partnereink hírei > X 2018.04.17.

Mit mutatnak a 2017. évi TOP 20 kukorica hibridek termésstabilitás vizsgálatai?

Dr. Árendás Tamás tollából egy valódi precíziós fajtaválasztó anyagot kaptunk, éppen olyat, amilyet a modern kukoricatermesztés megkíván. A stabilitás komplex fajtatulajdonság, amelyet a bemutatottakon kívül még sok más, nehezen nyomon követhető és alig kalkulálható tényező határoz meg. Az elemzés a 2017-es széles környezeti feltételskálán született adatok alapján megbízható képet rajzolt a hibridekről.

Partnereink hírei > X 2018.04.16.

Horsch LEEB – permetezés mesterfokon

A Horsch Európa egyik leginnovatívabb mezőgépgyártója. Évente több, nagy durranásnak elkönyvelt újdonság hagyja el a gyárat. A Horsch fejlesztések piaci debütálásának jellemzője, hogy elsőként a nagy munkaszélességű és legmodernebb felszereltségű gépek kerülnek piacra, azt követően kerülnek gyártósorra a kisebb és alacsonyabb konstrukciók.

Partnereink hírei > X 2018.04.16.

Együtt a fejlődésért

Negyvenöt év emberi léptékben számolva is jelentős – hát még akkor, ha egy cégről beszélünk. A KITE Zrt. elmondhatja magáról, évtizedek óta fejlődik: 45. születésnapjukat ünnepelték január elején. Szabó Leventével, a cég vezérigazgatójával beszélgettünk.

Partnereink hírei > X 2018.04.15.

Meso Trio - Nyerő kombináció a kukorica gyomirtásban

Oldalak: 1 / 429
1 2 3 4 5 6 ... 429