MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2020.09.25.

Az innováció a kulcs a fenntarthatóság és az élelmezésbiztonság eléréséhez – mondta a Corteva Agriscience alelnöke a csúcstalálkozón

A Corteva Agriscience 2021 júniusában fogja ismertetni a működéséből származó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésére irányuló tervét, hangzott el egy kiemelt jelentőségű rendezvényen, amelyen politikai döntéshozók és a mezőgazdasági ágazat képviselői voltak jelen.

Partnereink hírei > X 2020.09.25.

A tarló kincs! Éljünk vele!

A mezőgazdasági technológiák minden esetben hatással vannak a talaj mikrobiális közösségeire, amelyek a talaj szén- és tápanyag-ciklusának elsődleges szabályozói. E közösség összetételének különbségei (baktériumok, gombák, sugárgombák hasznos vagy patogén fajainak aránya) befolyásolják a szén és az egyes tápanyagok átalakulásának folyamatait, és ezáltal a szén megtartását a talajban, valamint az adott kultúra tápanyag-tartalmának biztosítását.

Partnereink hírei > X 2020.09.22.

Hozamnövelés baktériumokkal: a megtérülő befektetés

A talajok termőképességét azok tápanyagellátottsága, valamint fizikai (szemcseösszetétel, talajszerkezet, pórusméret, tömörödöttség, vízgazdálkodási jellemzők) és kémiai (kémhatás, sótartalom, tápelemtartalom, toxikus anyagok mennyisége, szervesanyagtartalom) tulajdonságai határozzák meg.

Oldalak: 1 / 560
1 2 3 4 5 6 ... 560