MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2022.09.21.

A Széchenyi István Egyetem részvételével, nemzetközi piacra készül a magyar permetező drón

A győri Széchenyi István Egyetem fontos szereplője a drónkutatásnak. Ezt a területet erősítette, hogy a múlt évben az intézmény az ABZ Drone Kft.-vel és az MIB Invest Group Kft.-vel közösen, ABZ Innovation Kft. néven új vállalkozást alapított drónok és hozzájuk kapcsolódó kiegészítők fejlesztésére, gyártására. A napokban aláírt szindikátusi szerződéssel a cég történetének újabb fontos állomásához érkezett, hamarosan pedig egy újabb meghatározó mérföldkő következik: a piacra lépés az első saját fejlesztésű drónnal.

Partnereink hírei > X 2022.09.21.

Jurtában holdkőzet?

Egyedi elgondolással volt jelen a Marton Genetics a Bábolnai Gazdanapokon. A vetőmag múltját, jelenét és jövőjét ötvözte a jurta installáció megálmodója Dr. Balla Zoltán, aki egy magántulajdonban lévő holdi meteorit kőzetet is közönség elé tárt.

Partnereink hírei > X 2022.09.21.

Alap- és fejtrágya, ami elérhető

Nagy a bizonytalanság, hogy milyen legyen a 2022–2023. évre az a tápanyag-utánpótlási technológia, ami kivitelezhető, a termék is elérhető, és árban is értelmes határok között marad. Ez a pár sor egy lehetőséget mutat be, amelyet mindenki a saját pénztárcájához tud igazítani.

Partnereink hírei > X 2022.09.21.

Agility+Alliance csomagajánlat

Őszi kalászosok őszi gyomirtása – nézze meg a saját szemével, hogy mi a szakemberek véleménye, mit mutatnak a tavaszi eredmények, és mit tapasztaltak az ország különböző pontjain élő termelők!

Partnereink hírei > X 2022.09.20.

Tömegtakarmányok és teljes értékű takarmánykeverékek (TMR) telepi mérésére alkalmas közeli-infravörös spektroszkópiás műszer-, módszer- és modellfejlesztés

A GEO-MILK Növénytermesztő, Szarvasmarhatenyésztő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint konzorciumvezető és a Neumann János Egyetem mint konzorciumi tag támogatási kérelmet nyújtott be a „Vállalati kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységek ösztönzése” című GINOP Plusz-2.1.1-21 kódszámú pályázati felhívásra.

Oldalak: 1 / 664
1 2 3 4 5 6 ... 664