MENÜ

Földöntúli, tudományos élmények az AGROmashEXPO-n

Oldalszám: 1
2022.12.12.

A 41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításon, 2023. január 25–28. között a MARTON GENETICS cégcsoport egy garantáltalan földöntúli élménnyel gazdagítja partnereit, és a kedves látogatókat.

 mg-urhajo-2022-12-v2

 

Ahogy az lenni szokott egy minden hagyománnyal szakító, mindentől eltérő, ám annál látványosabb és tudományosabb kiállítói megjelenéssel készül a MARTON GENETICS a 41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításra.

A H pavilonban a cégcsoport egy egyedi, MARTON GENETICS SPACE LAB ŰRHAJÓ megépítésével jelentkezik a látogatók és érdeklődők számára, mintegy 300 négyzetméteren.

Látható lesz az MG ŰRHAJÓ mellett az eredeti ROVER Holdjáró replika is. Az agrárium űrtechnológiáit ismét bemutatják a cégcsoport munkatársai, valamint stratégiai partnerei. Az érdeklődők találkozhatnak a növénynemesítés legújabb, korszakalkotó vívmányaival, technológiai újításokkal.

Minden nap érdekes podcastbeszélgetéseket hallhatnak a látogatók, az űrnemesítésről, a HUNOR programról, a klímaváltozás okozta növénynemesítési irányokról, az ARTEMIS küldetésről és még sok-sok érdekes témáról.

VÁRJUK ÖNÖKET 2023-ban az AGROMASHEXPO-N, a MARTON GENETICS SPACE LAB ŰRHAJÓBAN, LÁTOGASSANAK EL HOZZÁNK!

 

mg-urhajo-2-2022-12