MENÜ

2+1 lombtrágya akció

Oldalszám: 28
2022.12.15.

A lombtrágyázás lehet jó technológia, amivel tonnákkal többet is termelhetünk, és még a költségeinket is alacsonyan tarthatjuk. A 2+1 akciót azért csináljuk, hogy egymásra épülő több termékkel és hatóanyaggal valóban látványos eredményt tudjunk elérni.

vulcanagro-fejlec-2021-12

shutter_1688612407_narancssarga traki permetez_web-re

Vulcan KompleX

A Vulcan KompleX lombtrágyák (kalászos, repce, szója, kukorica és napraforgó) NPK alapú termékek, magas magnézium- és kiegyensúlyozott mikroelem-tartalommal. Tökéletes tápoldatok, amelyek a talaj gyengébb tápanyag-szolgáltató képességét tudják kiegészíteni. A növekedés első felében használjuk, kis–közepes dózisban (8–15 liter/ha). A KompleX lombtrágyák kémhatása alacsony, ezért már a gyomirtó szerek használatakor is javasolt kisebb mennyiséget tenni a permetezőbe.

Elérhető IBC-ben már 529 Ft/liter + áfa ártól!

Vulcan Keserűsó koncentrátumok

Magnéziumoldatot ma már mindenkinek és az összes növény esetében használni kellene. A magnézium nagyon jó hatással van a gyökér fejlődésére, a növény vízfelvételére éppúgy, mint a levélben zajló tápanyag-előállításra. A Vulcan Keserűsó oldatok közel 12-féle táp anyagot tartalmaznak, az oldat alacsony kémhatása pedig javítja a növényvédő szerek hatékonyságát. A Vulcan Keserűsó oldatokat már a telepen, a permetezésre szánt vízhez keverhetjük, megkönynyítve a táblára kivitelt és javítva a víz minőségét.

Elérhető IBC-ben már 449 Ft/liter + áfa ártól!

Vulcan nitrogénlombtrágyák

Az egyre drágább nitrogénműtrágyákból a csökkenő felhasználás, a relatíve olcsóbb nitrogénlombtrágyák felé tolja el a nitrogénpótlást. Ha teljesen kiváltani nem is tudják a nitrogén alap- és fejtrágyákat, de okos használattal kiegészíthető velük. A Vulcan RapidN családból választhatunk a magas kén- (RapidNS) vagy a magas magnézium- és mikroelem- (RapidN21 és RapidN-Extra) tartalmúak közül. Amennyiben több alkalommal is nitrogénlombtrágyában gondolkodunk, akkor az első kezelések RapidNS-sel, a többiek pedig a magasabb magnéziumtartalmúakkal történjenek

Elérhető IBC-ben már 499 Ft/liter + áfa ártól!

vulcanagro-2-1-lombtragya-akcio-2022