MENÜ

Biztos kezekben a McCormick Magyarországon

Oldalszám: 61
2022.02.12.

A már szolgálatban lévő McCormick traktorok tulajdonosai számára jó hír, hogy a 25 éves múlttal rendelkező Agro-Tipp No. 1. Kft.-hez fordulhatnak a jövőben alkatrészigényükkel és szervizzel, javítással kapcsolatos kérdéseikkel.

agrotipp-fejlec

 

A Tolnán működő vállalat kiemelt figyelmet fordít az alkatrészellátás pontosságára, gyorsaságára és megbízhatóságára. A szervizszolgáltatás terén már bizonyított csapat veszi át a McCormick traktorok garanciális és garanciaidőn túli javítását és karbantartását.

 

mccormickx7,6-3

 

„Hosszú évek óta stabil pénzügyi háttérrel rendelkező gépkereskedőként működünk a hazai piacon. A piaci lehetőségeket megvizsgálva erőgépkínálatunkat egy kiváló ár-érték arányú márkával, a McCormick traktorokkal bővítettük 2021 decemberében. Bízunk benne, hogy országszerte stabil partneri körünket így a McCormick tulajdonosok táborával tudjuk bővíteni az Agro-Tipp Kft.-től megszokott kedvező árszínvonalon, széles választékkal, gyors és megbízható alkatrészellátással és hozzáértő szakszervizzel.” – mondta Rikkert Zsolt, az Agro-Tipp Kft. ügyvezetője.

 

rikkert-zsolt-agro-tipp

Rikkert Zsolt

 

„Ennek érdekében jelentős bővítéseket tervezünk 2022-ben tolnai telephelyünkön. Tolnai telephelyi szervizünket az elmúlt ek során kinőttük, ezért 1000 m2 alapterületű, korszerű szervizépületet építünk, amely egyidejűleg legalább 10 db CASE-IH MAGNUM traktor vagy 10 db kombájn befogadására lesz alkalmas."

 

-x-