MENÜ

Nagy változások és új fejlesztések a középkategóriában: megnéztük a CLAAS TRION kombájnját

Oldalszám: 43
Csurja Zsolt 2021.10.13.

A TRION sorozat 20 új típusával folytatta a modellfrissítését a CLAAS. A német vállalat alig 2 éven belül megújítja a teljes kombájnkínálatát. A legújabb arató-cséplő gép kategóriájában egyedülálló alakíthatósággal rendelkezik, melynek az a célja, hogy minden gazdaságban a helyi igényekre és körülményekre szabott, tökéletesen kihasználható gépeket tudjon kínálni a termelőknek.

 

claas-2-20210924_111053

 

Az Agro Napló csapata a XXVIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár helyszínén, Hódmezővásárhelyen nézte meg a vadonatúj gépet az AXIÁL Kft. kiállítási területén.

A CLAAS TRION sorozat sok újdonságot és fejlesztést kapott, amiket Nagy István termékmenedzser és a bemutatógép kezelője, Égel Viktor ismertetett részletesebben.

Az új TRION egyszerű, szerszámmentes, gyors növénykultúrák közti átállást tesz lehetővé és számos vágóasztaltípus elérhető hozzá akár 12 soron vagy 12 méter munkaszélességig. A vezetőfülke kifejezetten kényelmes, minden beállítás és funkció könnyen elérhető benne.

 

claas-20210924_112435

 

Az egyik legfontosabb, hogy a kombájn minden betakarítási körülmény között kiemelkedő teljesítményt nyújt, így a hatékonyság és a termelékenység szempontjai egyszerre érvényesülnek.

Az APS cséplőrendszer a JETSTREAM tisztító rendszerrel, valamint a nagyméretű magtartállyal és a nagy ürítési sebességgel együtt remek teljesítményt eredményez. Ehhez egyszerű, hatékony és kevés karbantartást igénylő hajtáslánc biztosítja az erőt intelligens motortechnikával és a DYNAMIC POWER funkcióval, így az alacsony üzemanyag-fogyasztás is garantált az aratáskor.

A CLAAS TRION sorozatról további információkat online anyagunkban osztunk meg, amiket ide kattintva lehet elérni.

Csurja Zsolt