MENÜ

Az AXIÁL Kft. robotizált és automatizált raktárkomplexumát adták át augusztus végén a cég székhelyén, Baján

Oldalszám: 16
2021.10.11.

Az eseményen több szakember munkáját is elismerték annak kapcsán, hogy sokat tettek az új fejlesztés megvalósítása érdekében: egyikük Mezőfi Gábor, akivel villáminterjút készítettünk.

Ági-mezőfi-axiÁl-1200

Zsigmond Ágnes és Mezőfi Gábor

 

A Bajához közeli kis sváb pincefaluban, Nemesnádudvaron élek a feleségemmel és két gyermekemmel. A szüleim, nagyszüleim is itt éltek, így természetes, hogy én is itt jártam ki az általános iskolát.

Nálunk családi hagyomány a mezőgazdasági és szőlő munka, valamint a gépek szeretete. Így természetes döntés volt, hogy az akkor még a Gödöllői Egyetemhez tartozó Mezőtúri Főiskolára jelentkezzem. Itt diplomáztam mint Mezőgazdasági Gépészüzemmérnök 1991-ben.

A főiskola után helyben, a nemesnádudvari önkormányzatnál dolgoztam mint műszaki vezető, majd 1995 szeptemberében kerültem a még betéti társaságként működő AXIÁL-hoz. Akkor még nem voltak specifikusan felosztva a feladatok. A munkaköri leírásomhoz tartozott a  raktári munka, áruk megrendelése belföldről, külföldről, az áruk szállítása a telephelyekre, illetve áruk beszerzése a beszállítóktól.

A cég folyamatosan bővült mind létszámban, mind a telephelyek számában és a forgalmazott termékek körében is. Ezen változás okán 2006-ban engem ért az a megtisztelő feladat, hogy az akkor már közel 150 fős alkatrészüzletágat irányítsam.

Természetesen a cég rohamosan növekedett tovább, aminek egyik következményeként 2015-ben létrejött az AXIÁL Kft. vevőszolgálata, melynek én lettem a vezetője és így már több mint 600 emberért tartozom felelősséggel.

Egyik legfontosabb, legnehezebb, de legszebb feladatunk kinevelni az utánpótlást – mondta a beszélgetés végén az AXIÁL ügyfélszolgálati vezetője.

A raktárkomplexumról bővebben itt olvashat:
http://bit.ly/AXIAL-Baja

74-szoja-tamogatoi-kor-axial-logo-2019