MENÜ

Vulcan Folyékony NPK ELŐVÁSÁRLÁS

Oldalszám: 60

Kupon kedvezménnyel már 59 990 Ft/tonna + áfától!*

2021.07.09.

Olcsóbb, mint a szilárd műtrágya, de jobb a növénynek és a talajnak! Csak folyékony NPK, kénes-meszezés és semmi szilárd indítóstarter. Akár az 5 tonna/ha is benne van a repcében.

vulcanagro-202105

vulcanagro-202107-2

Mi a Vulcan Folyékony NPK?

A termék alapja egy magas tápanyagtartalmú szerves anyag, a melasz és vinasz keveréke. Ezt a szerves anyagot egészítjük ki 30%-os nitrogénoldattal, 60%-os foszfor- és káliumkoncentrátummal. Tartalmaz cinket, bórt és molibdént is, mivel a talajaink ezekből ürültek ki legjobban. A folyékony NPK-ból elérhető egy magasabb NPK hatóanyag-tartalmú Turbo NPK, valamint egy nitrogén nélküli folyékony PK (azoknak, akik rendelkeznek UAN-oldattal).

Mennyit kell kijuttatni?

A Vulcan Folyékony NPK termékekkel kiválthatjuk a szilárd indító műtrágyázást vagy csökkenthetjük azok használatát. Általában 400–1 000 liter/ha dózist javaslunk használni. Így nemcsak a foszfort és a káliumot tudjuk pótolni, de akár 40–70 kg/ha mennyiségben nitrogént is tudunk a talajba juttatni, még a vetés előtt.

Miért javul a talaj?

A Vulcan Folyékony NPK alapja (55–70%-ban) az a melasz–vinasz keverék, amelynek magas a cukor-, aminosav- és vitamintartalma. Sűrű, fekete szerves anyag, amely a talajban levő mikrobiológiai életet javítja. Felgyorsul a szárbomlás, a talajban levő tápanyagok felvehetővé válnak, és a talaj önmaga is több nitrogént lesz képes megkötni. Kevesebb input anyaggal is magas termésátlagokat tudunk elérni. Már az  első évben jobb lesz a talaj vízbefogadó és -szolgáltató képessége, az egyre rosszabb talajfoltok pedig nem növekednek.

Hogyan tudom beszerezni?

A VulcanAgro Kft. szaktanácsadói segítenek megtalálni Önnek azt az NPK-összetételt, amire adott növény, talaj- és agrotechnológia mellett szüksége lehet. Kollégáink felveszik a megrendelését, és a feltételek egyeztetése után visszaigazoljuk annak befogadását. A terméket az adonyi telephelyen állítjuk össze, és tartálykocsikban szállítjuk az Önök által megadott időpontra, a felhasználás helyszínére.

Milyen technikát igényel?

A folyékony NPK-t tartályautókkal szállítjuk, hasonlóan, mint ahogy a nitrogénoldatot szállítjuk. A lefogadás történhet IBC-tartályokba, gumi- vagy merev falú tartályokba. A termék nem kezdi ki a gépeket, tartályokat, sokkal inkább felhasználóbarát, mint egy 30%-os UAN-oldat. Töményen, hígítás nélkül kell kijuttatni, amihez bármilyen folyékony szállítóeszköz alkalmas. A kijuttatást hagyományos permetezővel végezhetjük, lehetőleg 5–6-os fúvókával, mivel porlasztani nem szükséges a folyékony NPK-t. Dugulást, eltömődést nem okoz, a permetezőt nem károsítja.

A termékekről bővebb leírást a www.vulcanagro.hu/folyékony NPK menüpont alatt talál.

 

vulcanagro-202107-3

vulcanagro-202107-4

* Az elővásárlási ár 24 tonnás vásárlás esetén értendő és csak a Vulcan Folyékony Turbo NPK vagy Vulcan Folyékony NPK termékekre. Az akció keretében a VulcanAgro Kft. a termékek kiskereskedelmi árából 10 000 Ft/tonna + áfa mennyiségi kedvezményt, továbbá 10 000 Ft/tonna + áfa más termékre levásárolható (vagy beváltható) kedvezményt ad. Amennyiben a vásárlás nagysága 12–23 tonna közé esik, úgy a menynyiségi kedvezmény mértéke 5 000 Ft/tonna + áfa. A levásárlási kedvezmény a választott termék számlaértékének maximum 70%-áig vehető igénybe. A VulcanAgro Kft. az akció visszavonásának lehetőségét fenntartja. Az akció érvényes: 2021. 06. 09. és 2021. 08. 31. között. Megrendelését a VulcanAgro Kft. akkor tekinti érvényesnek és magára nézve kötelező érvényűnek, ha a megrendelést visszaigazolta és a vevő teljes vételár 30%-át megfizette. A feltüntetett árak nettó árak és az Ön telephelyére leszállítva értendőek. Az elővásárlásban való részvételt és annak feltételeit a www.vulcanagro.hu/elovasarlas oldalon találja.