MENÜ

A nagy BIOFIL Trió

Oldalszám: 70-71

MESTERhármas

2020.09.16.

BIOFIL Szárbontó, BIOFIL Talaj-pH specifikus és BIOFIL Talajőr készítmények. Háromszoros biológiai hatásfok a többlethozam, termésbiztonság és növényegészség érdekében!

1. BIOFIL Szárbontó
Serkenti a szerves anyagok bontását!

Talajaink szervesanyag-tartalmának szinten tartása, lehetőség szerint növelése, szerkezetének javítása érdekében kulcsfontosságú a szármaradványok beforgatása, szakszerű bontása. A növényi maradványok sok esetben kórokozó gombák melegágyai lehetnek, ráadásul számos kártevő is áttelelhet a bomló maradványokon. A BIOFIL Szárbontó baktérium készítményben található törzsek közül három olyan enzimeket termel, amelyek elindítják a lebontási folyamatot, egyben serkentik a talaj természetes bontó mikroorganizmusainak munkába állását is. A bontás során átmeneti nitrogénéhség léphet fel, ezért a termékben található egy nagy kapacitású nitrogénkötő baktériumtörzs is. Így elkerülhetjük a „pentozán hatást”.

2. BIOFIL Talaj-pH specifikus készítmény
A természetes tápanyagforgalmi egyensúlyért!

Őszi vetés esetén érdemes BIOFIL Talaj-pH specifikus oltóanyagot is használnia a télbe forduló állomány erősítésére, repce és őszi kalászosok vetésekor. Szármennyiségtől függően 0,5 – 1 l/ha dózisú BIOFIL Szárbontóhoz ugyanennyi BIOFIL Talaj-pH specifikus terméket javasolt adni. A BIOFIL Savanyú, Normál vagy Lúgos készítmények tápanyagot biztosítanak ásványi kálium és foszforfeltáró törzsekkel, nitrogénkötő baktériumokkal, valamint javítják a talajszerkezetet. Már az őszi talaj-előkészítéskor és/vagy vetéskor gondoskodjon a kórokozó gombák kártételeinek megelőzéséről: a BIOFIL Savanyú, Normál és Lúgos talajoltó baktérium készítményeket feltétlenül egészítse ki a BIOFIL Talajőr „B” komponens termékkel, így nemcsak a termésátlagok növelésére lesz lehetősége, de a kórokozó gombák elleni megelőző védelem is Önnek dolgozik, akár már a talaj-előkészítéstől!

3. BIOFIL Talajőr
Őrzi a talaj és növény egészségét!

Ismerkedjen meg új termékünkkel, amely jelentősen fokozza valamennyi BIOFIL termék hatásspektrumát! Preventív alkalmazással jól beilleszthető az integrált növényvédelmi kezelések közé is. A kórokozó gombák elszaporodásának visszaszorítására a növényi maradványokon és a talajban a BIOFIL Talajőrt ajánljuk, megerősítve a BIOFIL készítmények ez irányú hatását. A készítményben lévő Bacillus törzsek hatékonyan képesek visszaszorítani a talajból fertőző növényi kórokozó gombákat.

Már az idén használja a BIOFIL Talajőrt a szárbontás és a vetés előtti talaj-előkészítés során!

A komplex BIOFIL technológia a jövő biológiai megoldása a többlethozam, termésbiztonság és egészséges növényállomány érdekében! Kezdje el már most a környezetbarát növénytermesztést velünk!

A részletekért keresse szaktanácsadóinkat!

 

Tekintse meg reklámfilmünket!

 

A BIOFIL Szárbontó, BIOFIL Talaj-pH specifikus és BIOFIL Talajőr mesterhármas a talaj felől védi a növényt, NÖVELI a HOZAMOT!

  • Tápanyag- és talajszerkezet-javítás, szervesanyag-pótlás.
  • Növénynövekedést serkenő hatás, terméstöbblet.
  • Biológiai úton visszaszorított növényi patogén gombák.
  • A leghatékonyabb eredményért egymással kombinálva alkalmazható készítmények.

 

Tudjon meg többet őszi ajánlatunkról!

www.terragro.hu/mesterharmas

terragro_logo