MENÜ

Élmezőnyben a MIKRO-VITALLAL!

Oldalszám: 61
2020.01.20.

A talajlakó mikroorganizusok igen sokrétű tevékenységet végeznek: fontos résztvevői az elemek körforgásának, ezáltal pedig a növények táplálásának; elősegítik a talajszerkezet javulását; néhány törzsnek antagonista hatása van a patogén gombákkal szemben, továbbá nélkülözhetetlen szereplői a lebontási és humuszképződési folyamatoknak. Ezen tulajdonságaik miatt a talajbaktérium készítmények rendszeres használatának mindenképp mérhető az eredménye és egészséges talajéletet teremtenek.

Cégünk több, mint 25 éve van jelen a mikrobiológiai termékek piacán. A Mikro-Vital termékcsalád egyre szélesebb körben tudja kielégíteni a termelői igényeket. A Mikro-Vital folyékony halmazállapotú, míg a Mikro-Vital P+ szilárd talajoltó készítmény, mellettük pedig a Mikro-Vital C+ tarlóbontó készítményünk segít a jó talajállapot kialakításához.

2019-ben termékcsaládunk új taggal bővült. A Mikro-Vital Plusz egy olyan négy baktériumtörzset tartalmazó folyékony talajoltó készítmény, melyben a legújabb baktériumtörzs endospóra képzésre képes. Ez nagyban hozzásegíti, hogy a számára kedvezőtlen környezeti körülményekben is stabilan, hosszú ideig képes megőrizni élet- és szaporodóképességét, így nagy hatékonysággal tudja segíteni a növényeket a tápanyagfelvételben.

 

bionat_mikro-vital-1200-2

További információk: www.mikro-vital.hu