MENÜ

Egész éven át együtt növekedni

Oldalszám: 78
2020.01.20.

Lezárult a 2020. évi AGROmashEXPO, AgrárgépShow Termékfejlesztési díj pályázatainak bírálata. Az idei évben is hazai és nemzetközi díjakra lehetett nevezni, gépesítés, input / szolgáltatás és digitalizáció kategóriákban. A végső döntés már Budapesten, a neves zsűritagok személyes részvételével megtartott, széleskörű szakmai vitákat sem nélkülöző fórumon született meg.

A megmérettetés során a hazai Termékfejlesztési díj NAGYDÍJÁT Digitalizáció kategóriában a BPW AGRO Hub tömegmérő rendszere nyerte el.

A beszállítók és a gazdálkodók mostantól folyamatosan nyomon követhetik a pótkocsik összsúlyát és hasznos terhelését – akár menet közbeni is. A futóműre szerelt BPW AGRO Hub tömegmérő rendszer méri a szóróeszközök, valamint a töltő- és takarmánykeverő kocsik és a szállítást végző pótkocsik terhelését. Ezzel a rendszerrel ellátott vontatmányok megtakaríthatják a hídmérleghez és a rakodóudvari mérleghez vezető utat, ezáltal idő- és költségmegtakarítás érhető el valamint a környezetterhelés is csökken.

A BPW csoport sikeresen növekszik a mezőgazdasági gépgyártók egyik kedvelt rendszerpartnereként. A high-tech tengelyekkel és a digitális innovációkkal a vállalat előmozdítja a Mezőgazdaság 4.0 trendet. Az idei AGROmashEXPO vásáron a BPW (A pavilon 110A stand) eddig kidolgozott futómű-technológiai megoldásaiba nyerhetünk bepillantást, ugyanis a BPW, mint az agrár futóművek specialistája, a trágyázástól kezdve a talajművelésen, vetésen, a növényvédelmen át a betakarításig, illetve a szállításig bezárólag minden folyamathoz testre szabott futóműveket kínál.

 

bpw_agromash-1000

 

A BPW-Hungária Kft. a BPW csoporton belül a mezőgazdasági futóműrendszerekre és speciális tengelyekre szakosodott. A vállalat termékportfoliója a futómű tengelycsonkoktól kezdve az egyedi tengelyeken át a kerettel rendelkező komplett háromtengelyes aggregátokig terjed, beleértve a rugózást és a felszerelt fékrendszert is, több mint 30 t összterhelésre méretezve. Az eredeti BPW pótalkatrészek forgalmazását a TT Parts Hungary Kft. végzi hazánkban Szombathelytől Debrecenig, összesen 10 telephelyen állnak a mezőgazdasági géptulajdonosok rendelkezésére.

További információért látogasson el az AGROmashEXPO-n a BPW standjához (A pavilon 110A) vagy a www.bpwagrar.com oldalra.