MENÜ

„Tízezer óra”

Oldalszám: 80
Agro Napló 2019.07.05.

„Tölts el ennyi időt azzal, amit igazán szeretsz csinálni, ez legyen intenzív, mondjuk max. 5 év...
...és abban, amivel foglalkozol, nemzetközi szinten elismert szaktekintéllyé válhatsz.”

npk-charolais-2

 

Ez lenne a kulcs? Talán igen ez is és még egy apróság biztosan, szenvedélyes elkötelezettség arra, hogy a legjobb akarsz lenni benne. Ha ehhez párosul, hogy olyan dolgot csinálsz, amivel értéket teremtesz akkor lojális, elkötelezett követőid lesznek, akiknek számít a véleményed.

Az kijelenthető, hogy az NPK Charolais srácok mára a szakmájuk legjobbjává váltak. Persze nem csoda, hiszen csak a Franciaországban eltöltött szakmai gyakorlat körülbelül ötezer óra, ami példa nélküli Magyarországon és ha vannak valakik, akikről már a megjelenésükben is lejön a szenvedély az iránt amit csinálnak, hát Ők biztosan.

 npk-charolais-6

 

Jó pár éve segítenek már barátaiknak, társaiknak tenyészállatok behozatalában, értékesítésében, szakmai tudásuk megosztásában, viszont az elmúlt időszak intenzív érdeklődése azt eredményezte, hogy a tenyész­állat-előállítás mellett szolgáltatásaikat kibővítik és bárki meríthet abból a tárházból, amivel ők rendelkeznek.

A leghangsúlyossabbak talán ezek közül a tenyészállat export-import, a szaktanácsadás és a kiállítási állatok versenyre való felkészítése.

„Látjuk, hogy az emberek a saját területeiken jobbak akarnak lenni, többet szeretnének kihozni és azt is tapasztaljuk, hogy nincs, vagy csak nagyon kevés helyen van releváns tudás, amivel segíteni lehet őket. Alapításunk óta a fő mozgató erőnk, hogyan tudunk olyan példát mutatni, ami mások számára is lehetőséget teremt a magas szinvonalú tenyésztésre.”

Azt hiszem többeknek érdekes lehet ennek a két srácnak és csapatuknak a munkája. Ami biztosan elérhető náluk, az a legmagasabb szintű szakmai tudás. Ennek köszönhetően, a tenyészállatok kiválogatásástól kezdve, a különböző akár telepspecifikus helyzetek felmérésén és megoldásán át, egészen az egyes egyedek versenyre való felkészítéséig, akár egy-egy számodra érdekes vetületben, vagy komplexen, a tenyészetedet érintő több területen is, szakmai segítséget tudnak nyújtani.

npk-charolais-szolgaltatasok

 

Nézzen be hozzánk:
npkbeef.com
youtube: https://youtu.be/uCXIbO0dRJU

-an-

 


A MezőgépÉSZek program szakmai vetélkedő egyik szakmai támogatója az NPK Charolais, köszönjük!

npk-charolais-porkert-dor_4243