MENÜ

MAGTÁR Kft. – A Pöttinger szálastakarmány betakarítógépek hazai gyári képviselője

Oldalszám: 89
2019.01.18.

A Pöttinger cég több mint 145 éves múltra tekint vissza, hagyományos osztrák családi vállalkozás a mai napig. A cég mezőgazdasági gép forgalma 370 millió euró, amely kiemelkedő az európai gépgyártók között. A szálastakarmány betakarítógépek piacán a harmadik legnagyobb Európában.

PÖTTINGER kaszák

Az EUROCAT dobos kaszák egyszerű hajtásrendszerrel az ősgyepek kaszálásának kiváló eszközei, akár acél ujjas szársértős kivitelben is. A NOVACAT CLASSIC tárcsás frontkaszák 2,6–3,5 m közötti munkaszélességben szársértő nélkül, míg az egyedülálló talajkövetéssel rendelkező NOVACAT ALPHA MOTION kaszák acélujjas, vagy gumihengeres szársértővel is elérhetőek! A NOVACAT 2,6–4,5 m hátsó függesztésű tárcsás kaszákat kiváló hidraulikus talajnyomás-állítással, hidraulikus szögállítással súlypontáthelyezéssel is választhatják. A tripla kombinációk 8,3 m-től 11,2 m munkaszélességig elérhetőek, akár hidraulikus összehordó szalaggal vagy összehordó csigával is. Minden Pöttinger tárcsás kasza alapja a legerősebb TRI DRIVE hajtásrendszer 3 fogpár kapcsolódásával. A Pöttinger kaszák szársértői egyedülálló módon egymással cserélhetőek.

PÖTTINGER HIT rendterítők

4,4 m-től 13,2 m munkaszélességig elérhetőek függesztett, illetve vontatott kivitelben. Főbb jellemzőik a robusztus HIT-Tech kettős csuklós meghajtás, Hydrokomfort forduló kezelés és Liftmatic vagy Hydrolift kiemelés.

PÖTTINGER TOP rendképzők

A Pöttinger rendképző a MULTITAST talajkövető rendszerrel és a TOPTECH PLUS rotorkialakítással az egyik legkíméletesebb terménykezelést biztosítja. A rotorkarok egyenként cserélhetőek a hajtás megbontása nélkül, a hajtómű karbantartásmentes. 4,4 m-től 12,5 m-ig egy-négyrotoros kivitelben elérhetőek.

PÖTTINGER IMPRESS – a körbálázás új dimenziója!

A 2015-ben bemutatott új IMPRESS körbálázó családdal a cég mérnökei 12 db szabadalommal védett újítást vezettek be. Ilyen az EASY MOVE kihúzható késtartó, Pre-Selection egyedi vágókésszám-beállítással és TWIN BLADE megfordítható, mindkét oldalon élezett késekkel. A rendfelszedő oldalirányban 12-12 cm-t képes elmozdulni, az új nagyméretű továbbító rotor sebessége szinkronizált a rendfelszedővel és a bálaindító hengerekkel. A rotor felett elhelyezett kis teljesítményigényű szeletelő egység hidraulikus felső nyitású eltömődésgátlóval rendelkezik. A Perfect Flow egyenes, felső bevezetésű anyagáram 4 db indító hengerrel biztos bálaindítást eredményez. A neccháló beadagoló szerkezet elektromágneses fékezéssel pontos kötözést szavatol. PRO kivitelben 32 késsel 3,6 cm szecskahossz érhető el.

impress_125_f_master_1_hq

PÖTTINGER rendfelszedő pótkocsik

A Pöttinger cég a rendfelszedő pótkocsik eladásában világelső a darabszámot tekintve. A gazdák ezek segítségével a lekaszált terményt nagyon rövid időn belül tartósító anyaggal kezelve, egyszerre akár 100 m3 mennyiséget takaríthatnak be. A kocsik rendfelszedője akár 45 db szeletelőkéssel szerelve nagyon rövid szecskaméretet állít elő, mellyel megközelítik a silózók aprítási minőségét, A Pöttinger hét felszedőkocsi típussal kínál profi megoldást minden állattenyésztő gazdálkodó részére.

A MAGTÁR Kft. 2019-ben immár 30 éve áll a hazai termelők rendelkezésére gépi beruházási terveik megvalósításában. A szakmai tapasztalat, a biztos háttér, a személyes kapcsolatok, rugalmas, gyors ügyintézés, és az egyik legmagasabb minőségű kínált termékpaletta, amely miatt a folyamatos fejlődés jellemzi a céget. Kérje ajánlatainkat!

 

magtar-kft-pöttinger