MENÜ

Élmezőnyben a Mikro-Vitallal!

Oldalszám: 82
2019.01.21.

A tavalyi eredményeink tükrében bátran állíthatjuk, hogy a Mikro-Vital Baktériumtrágyák aszályos időszakban is bizonyítottak!

mikrovital_logoA Mikro-Vital Baktériumtrágyával kezelt területeink rendre nagyobb mennyiségű,  és jobb minőségű termést produkáltak, mint a kezeletlen kontrollterületek.

NEM A LEVEGŐBE BESZÉLÜNK: az ország különböző részein, különböző összetételű talajokon és eltérő növénykultúráknál alkalmazva, nagyszerű eredmények születtek: Jaguár XL étkezési napraforgó kontroll területén 1,6 t/ha, 1 l/ha Mikro-Vitallal kezelt területén 3,18 t/ha, míg 3 l/ha Mikro-Vitallal kezelt területén 3,39 t/ha terméseredményt ért el partnerünk. Az őszi búzát 2 l/ha Mikro-Vital kijuttatásával a kezeletlen területhez képest 960 kg/ha terméstöbblettel takarították be, a kukorica pedig 1 l/ha Mikro-Vitallal kezelve 840 kg terméstöbbletet hozott hektáronként partnereinknek. Az időjárás viszontagságai ellenére gazdáink elégedettek az eredményekkel, növényeik erősek, zöldek és egészségesek voltak.

 

mikrovital_reklám