MENÜ

Szakmai Napok a Fliegl központban

Oldalszám: 4
2018.11.07.

Tizennégy országból mintegy 130 nemzetközi kereskedelmi partner fogadta el a meghívást Mühldorfba, a Fliegl Agrartechnik kétnapos szakmai rendezvényére, ahol a gyakorlati gépbemutatók mellett a tapasztalatcserékre is lehetőséget biztosított a gyártó.

fliegl-ads-tragyaszoro-kocsi-k

ADS 160 letoló rendszerű trágyaszóró pótkocsi

„Minden országnak megvannak a saját igényei, emiatt számunkra nagyon fontos, hogy a termékeinket mindegyik piacnak megfelelően optimalizáljuk. Mindez csak erős partnereken keresztül lehetséges, hiszen ők állnak közel termékeink használóihoz, ők adnak számunkra érdemi visszajelzést, ami elősegíti a fejlesztéseinket.” – mondta ifj. Josef Fliegl ügyvezető.

A Fliegl a hígtrágya-portfóliójából mutatott be pótkocsikat és eszközöket, úgy mint a „Snake” vonszoltcsöves csőfüggönyös terítőegységet, illetve a „Maulwurf” csipkés tárcsás boronát egy 16.000 literes ALPHA Line tartálykocsira szerelve, továbbá egy Polyline pumpás tartálykocsit 15 méteres „Skate” csúszócsoroszlyás terítőegységgel, gyakorlat közben. Átrakócsigák, -szalagok, súlymérők igazolják a Fliegl hozzáértését a termelékeny mezőgazdasági szállításhoz. Ezen kívül a látogatók láthattak bálaszállító pótkocsit rakományrögzítő kerettel és anélkül is, illetve különböző trágyaszórókat munka közben. Első alkalommal került bemutatásra az ADS 160 letoló rendszerű trágyaszóró pótkocsi. További fénypont volt az új Fliegl Büffel bemutatása, ami egy rendfelszedő átrakókocsi.