MENÜ

Magtár Kft. vevőtalálkozó és gépvásár 2018.

Oldalszám: 89
2018.05.08.

Szolnoki székhelyén nagy sikerű vevőtalálkozót és gépvásárt tartott a jövőre 30 éves Magtár Kft. Az elhúzódó tavaszi munkák ellenére közel 200 vendég volt arra kíváncsi, hogy mi történt a cég háza táján a legutóbbi hasonló esemény óta, és milyen újdonságokat kínál a Magtár a partnerei számára.

89-magtar-vevotalalkozo-800

 

A rendezvényt a cég két fő szekcióra osztotta: az első részben Balog Tamás (Agroinform) moderálásával szakmai beszélgetést és interaktív előadásokat hallhatott a közönség a konferenciateremnek berendezett bemutató csarnokban. Elsőként Tóth János (Magtár Kft. – tulajdonos) köszöntötte az egybegyűlteket. Kövesdi Sándorral (Magtár Kft. – értékesítési vezető) együtt hangsúlyozták, hogy a Magtár Kft. 2019-ben jelentős jubileumot fog ünnepelni. Az elmúlt kerek 3 évtizedben csak úgy maradhatott meg a cég a magyar mezőgép-forgalmazás meghatározó tényezőjeként, hogy a partnerei maximális elégedettségét figyelembe véve folyamatosan kereste a lehetőséget a lehető legjobb termékpaletta és szolgáltatás kínálására. A vevőtalálkozó fő célja, hogy ezeket az újdonságokat, legyen szó akár új termékről, vagy bármilyen innovációról, megismertessék az érdeklődőkkel.

Újdonságokról pedig bőven volt mit beszélni. Az egyik legnagyobb változás a Magtár Kft. életében, hogy 2017-től fogva Magyarországon a Magtár Kft. az egyetlen gyári STEYR képviselet. Pillmann Péter (Magtár Kft. – termékfelelős) számos műszaki érvvel támasztotta alá: a STEYR traktorok a legmagasabb minőségi kategóriát képviselik, kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek; nem véletlen, hogy a hazai piacnak számító Ausztriában évek óta hagyományosan toronymagasan vezetik az eladási listákat. Viszonylag újnak számít a LEMKEN termékek (előadó: Szrnka Péter – LEMKEN Hungária Kft.) és a REINKE öntözőrendszerek (Váradi Balázs – Magtár Kft.) képviselete, ennek ellenére már az idénre a LEMKEN kiváló forgalmazói elismerésben részesítette a Magtár Kft.-t. Starcz Tamás (Starcz Agrotechnik Kft. – ügyvezető) a DAMMANN permetezőgépek gyári képviselőjeként hosszú évek óta dolgozik együtt a Magtár Kft.-vel: az etalonnak mondott permetezéstechnika szakmailag maximálisan felkészült forgalmazót kíván. Starcz úr ismertette a közönséggel az idén 10 éves Highlander történetét, valamint a legújabb fejlesztéseket.

A második szekcióban az érdeklődők az udvaron is megtekinthették a kiállított gépeket, egyes gépeket működés közben is láthattak.

(x)