MENÜ

Új STOLL SOLID homlokrakodó család

Oldalszám: 79

Még jobb, még erősebb.

2018.05.08.

Az elmúlt évek alatt egyre jobban elterjedt és elismert STOLL CL Classicline családot felváltotta az ún. STOLL SOLID (jelentése: erős, szilárd) homlokrakodó család, mely típusok még szebbek és még erősebbek.

79-stoll-solid

Az 2017. évi hannoveri Agritechnica kiállításon került először bemutatásra az új STOLL SOLID, és idén tavasztól már sorozatgyártásba is került. A korábbi Classicline típushoz képest ergonomikusabb, sokkal formatervezettebb emelőgémről beszélhetünk. Az eddig is kiemelkedő minőséggel bíró STOLL rakodók anyagminőségét tekintve nem változtak, továbbra is garantált a hosszú élettartam, akár mindennapi kemény igénybevétel mellett is. A rendkívül jó anyagminőség a strapabírás mellett karcsú vázszerkezetet, nagyon kedvező és előnyös önsúlyt, valamint nagyon jó kilátási viszonyokat biztosít. Ennek köszönhetően ideális minden 4 hengeres traktorra, akár kiszolgáló munkára, de akár keményebb (pl. trágyaalkalmazás) felhasználási területre egyaránt. Annak érdekében, hogy a STOLL rakodókkal még hatékonyabb munkát végezhessünk, az új SOLID típusok nemcsak formásabbak, hanem jóval erősebbek lettek. Legjobb választás bármely 4 hengeres traktorra, mivel az erős gém mellett tökéletesen illeszkedő konzolt és rendkívül könnyen és gyorsan kezelhető vezérlést kínál a német gyár.

A STOLL SOLID 38-20 emelőgém kifejezetten ideális akár MTZ-kre is, melynek emelőmagassága 3,8 m, maximális teljesítménye 2000 kg, és mindezt csupán 355 kg önsúlyú gémmel. Ráadásul a német konstrukció és anyagminőség garantálja a hosszú élettartamot is.

www.satogep.hu

79-satogep-logo