MENÜ

Nyugat-magyarországi Agrárfórum 2018

Oldalszám: 112

INGYENES RENDEZVÉNY

2018.05.08.

Időpont: 2018. május 25.
Helyszín: Pápai Agrárexpo (Pápa, Városi Sportcsarnok)

112-nyugat-mo-agrarforum-1-k

 

A Portfolio és az agrárszektor.hu idén már harmadik alkalommal rendezi meg Nyugat-magyarországi Agrárfórumát, amely a Pápai Agrárexpo 2018 mezőgazdasági szakkiállítás és vásár elsőszámú szakmai rendezvénye. 2018-ban is mozgalmas év vár a hazai agrárszektorra, számtalan új lehetőséggel, kihívással és megoldásra váró feladattal. A nyitónapi félnapos konferencia fókuszában a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások mellett a magyar húsipart, valamint gabona- és takarmánypiacot jelenleg leginkább meghatározó kérdések megvitatása áll majd. A konferencián az ágazat legfontosabb témáit gyakorlati megközelítéssel tárgyaljuk, célunk, hogy hatékony platformot teremtsünk a hazai agráriumot érintő kérdések nyilvános, informális megvitatására, a szakmai eszmecserére és az együtt gondolkodásra.

 

112-nyugat-mo-agrarforum-2

 

A rendezvény célja, hogy a folyamatosan változó piaci és szabályozói környezetben gyakorlati útmutatást, naprakész információkat biztosítson az agrárszektorban, illetve az élelmiszergazdaságban tevékenykedő vállalatok és a gazdálkodók számára.

A résztvevők üzleti és piaci információkat, szakpolitikai és gyakorlati tapasztalatokat kaphatnak egy helyen, első kézből az ágazat legkiválóbb szakembereitől, vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és a gazdálkodóktól.

Részletes program és bővebb információ:

https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/nyugat-magyarorszagi-agrarforum-2018/700/attekintes