MENÜ

Az Invest lett a McCormick márka kizárólagos hazai forgalmazója

Oldalszám: 101
2018.02.12.

2018. január 15-től az Invest Kft. lett a McCormick traktorok hivatalos magyarországi forgalmazója.

Szaxon Róbert ügyvezető és Bán Szabolcs termékmenedzser az AGROmashEXPO-AgrárgépShow-n sajtótájékoztató keretében elmondták, a McCormick széles kínálatában minden gazda megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő gépet 20 lóerőtől egészen a 360 lóerős kategóriáig.

101-invest-img_9022-k

Bán Szabolcs és Szaxon Róbert

A közel 200 éves múltra visszatekintő McCormick márka folyamatos megújulásra képes, ez köszönhető annak is, hogy a legjobb minőségű beszállítókkal dolgozik. A prémim beszállítói kört a motor- és váltókínálat prezentálja;  IVECO, Yanmar és Deutz-Fahr motorral, valamint ZF váltóval felszerelt gépeket kínálnak.

A McCormick X 6.440 VT-Drive traktor érdemelte ki 2018-ban a „Év Univerzális traktora 2018” elismerő címet a jó motorikus tulajdonságainak, a kezelőbarát, változó terhelési viszonyokhoz jól alkalmazkodni képes VT-Drive fokozat nélküli sebességváltójának, komfortos vezetőfülkéjének és sokoldalúságának köszönhetően.

A kiváló ár/érték arányú prémium kategóriás gépeket a gyártó a vásárló igényeire szabja, az Invest Kft. tapasztalt partner a magyar termelők igényeinek megfelelő specifikációk kialakításában. Bejelentették, hogy 2018 tavaszától elindul az a gyártói online rendszer, amelynek segítségével a vásárló saját igényeinek megfelelően állíthatja össze és rendelheti meg erőgépét. Szaxon Róbert hangsúlyozta, az Invest hét telephelyen az egész országot lefedő szervizhálózattal és alkatrészbázissal rendelkezik, a korábbi Case-IH ügyfelek kiszolgálása e téren a jövőben is zökkenőmentes lesz.

-an-