MENÜ

Vinex Bt. – Nagy múlt, modern szakértelem

Oldalszám: 47
Vincze István 2017.10.05.

Kis családi vállalkozásként indultunk, s majd meglátják, a jövőnk is a család marad. Az elmúlt 25 évben rengeteg tapasztalatot és szaktudást gyűjtöttünk a villanypásztoros, a mechanikus és a kombinált kerítésrendszerek terén. Dolgoztunk és dolgozunk nagy erdészeti és mezőgazdasági, állattenyésztő, valamint gyümölcstermelő megrendelőkkel, de ugyanúgy a kis megrendelőket, a nagyvárosból vidékre költöző és új életet kezdő családokat is kiszolgáljuk, választásaikban támogatjuk. Hiszünk a sokoldalúságban, a rugalmasságban és abban, hogy minden egyedi igény is a legmagasabb színvonalon kielégíthető.

47-vinex-bt-800

Alap kerítésrendszereink, a standard elektromos kerítés, a standard kombinált kerítés valamint az XXL kombinált elektromos kerítésrendszerünk mellett mindig az adott terület adottságait, méretét és a kerítéssel megvalósítani kívánt célokat figyelembe véve tervezzük és építjük meg kerítésrendszereinket. A vadak kártevései elleni védekezés területén elektromos kerítések mellett mechanikus és kombinált rendszereket is építünk. Birka- és szarvasmarha karámrendszerek és lovas karámok is színesítik palettánkat. Építünk fa karámokat és dróthálós rendszereket, valamint professzionális villanypásztoros védelmeket.

Nem csupán tervezéssel és kivitelezéssel, hanem webshoppal, Szombathelyen és Zalaegerszegen pedig Vinex Villanypásztor Szaküzlet és Állattartók Boltjával várjuk mindazokat a kedves vevőket, akiknek fontos, hogy ingyenes szaktanácsadással megtámogatva, az igényeiknek legmegfelelőbb árucikkekkel távozhassanak.

A modern elvárásoknak megfelelően honlapon, blogon, közösségi oldalakon segítjük hasznos információkkal mindazokat, akik a jövőben kerítést szeretnének építeni vagy építtetni.

A 25 év munkájának gyümölcse saját márkánk, a Vinex Grizzly, ami egyszerre egyesíti a tapasztalatot, szaktudást és a megbízhatóságot, melyek cégünknek is alapjai. A Vinex Grizzly villanypásztor készülék az erő, megbízhatóság és könnyű kezelhetőség jegyében született. A Vinex Grizzly villanypásztor vezeték pedig legyen szó kutyáról, kecskéről, birkáról, lóról, szarvasmarháról, vaddisznóról, őzről, szarvasról, bírja a terhelést!

És hogy mit hoz a jövő? Számtalan tervünk van partnereink igényeinek kielégítésére. A jövőben is megbízható munkatársaink elkötelezettségével és a család aktív részvételével dolgozunk. A harmadik generáció tagjai ugyan még picik, de már lelkesen érdeklődnek, építenek, fűrészelnek, a boltban segítenek. Talán… 25 év múlva ők jegyzik a cikket.

Vincze István
ügyvezető

47-vinex_92x126_press