MENÜ

SZAL-AGRO immáron három helyen

Oldalszám: 52

Miskolc, Sárbogárd, Kisszállás

2017.10.05.

A Szal-Agro Kft. családi vállalkozásként indult Miskolcon, több mint 19 éve. Ennyi év leforgása alatt többször történt meghatározó változás, mely folyamatos fejlődést eredményezett a cég életében. A vállalkozás az elmúlt években folyamatos elismerést és sikereket ért el a gépkereskedelemben, így a tulajdonosok számára világossá vált, hogy ez az a terület, amire elsősorban a cégnek koncentrálnia kell. A Szal-Agro Kft. kizárólag a mezőgazdasági erő-, munkagép forgalmazásra és kereskedelmére, az alkatrész-kereskedelemre, valamint a szervizszolgáltatások és karbantartás ágazatra kíván összpontosítani, lefedve a teljes magyar piacot.

52-szalagro-telep-800

A kb. egy éve átadott új telephely színvonalas alkatrészraktárral és javítóbázissal fogadja az ügyfeleket. Régóta a tervek között szerepelt Miskolcon egy olyan új telephely kialakítása, ami a Szal-Agro versenyképességét megerősíti és előrelépést jelent az országos szintű lefedettségben. Emellett új bázisok életre hívásával bővíteni és gyorsítani lehet a nyugat- és dél-magyarországi ügyfélkör kiszolgálását, illetve tehermentesíteni a megújult miskolci központot, ennek köszönhetően növelhető a kiszolgálás hatékonysága és rövidül az ügyintézési határidő. Ebből kifolyólag 2017 októberében két új telephely kerül átadásra, egy Sárbogárdon, aminek október 10-én lesz a megnyitó ünnepsége és egy Kisszállás mellett, aminek pedig október 3-án. Ezeknek a telephelyeknek az életre hívásával az említett térségek ellátása a jövőben nagymértékben könnyebb lesz. Nyitási akciónkról kérjük érdeklődjön kereskedőinknél, vagy látogasson el a megnyitó ünnepségünkre. (Bővebben erről honlapunkon vagy Facebook-oldalunkon olvashat.)

Mindemellett az idei év őszétől újabb gépcsoporttal bővül a kínált márkák száma. Szerződést írt alá Dél-Korea vezető traktorgyártó cégével, így mostantól a Szal-Agro Kft. lesz a minőségi TYM traktorok kizárólagos magyarországi importőre. A TYM traktorok Európa-szerte már jól ismert magas minőségi színvonalat képviselő erőgépek, amit az 5 éves garancia is alátámaszt. Az 1951-ben alapított gyár legfontosabb célkitűzései a folyamatos fejlesztés és a kiemelkedő minőség. A TYM traktorok 23–130 LE tartományban érhetők el, kommunális, szőlészeti-kertészeti és szántóföldi munkákra alkalmas gépekkel.

50-szalagro-terkep

Központi telephely:

Cím: 3527 Miskolc, Sajó út 4.
Telefon: 06-46/505-624
E-mail: [email protected]

Dunántúli telephely:

Cím: 7003 Sárbogárd, Köztársaság u. Hrsz.: 0793/23
Telefon: +36-70/317-5528
E-mail: [email protected]

Dél-alföldi telephely:

Cím: 6421 Kisszállás, 53-55-ös utak körforgalma
Telefon: +36-70/361-6188
E-mail: [email protected]

Szal-Agro Kft.