MENÜ

Új kézben a STEYR

Oldalszám: 125
Agro Napló 2017.03.09.

Az idei AgrárgépShown került bejelentésre, hogy a MAGTÁR Kft. 2016 decemberétől a STEYR traktorok egyetlen hivatalos, közvetlen gyártói kapcsolattal és ezáltal teljes terméktámogatással rendelkező hazai forgalmazója.

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. több mint 25 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A vállalat alapítása óta minőségi termékek forgalmazását és megbízható szolgáltatás nyújtását tűzte ki célul. Mindig fontos szempont volt a mezőgazdasági termelők egyedi igényeinek figyelembe vétele. Ez a szemléletmód és értékrend határozza meg az üzleti stratégiáját és mindennapi munkáját. Fő törekvése a gazdálkodókkal és a beszállítókkal kialakított hosszú távú, bizalmon alapuló kapcsolat.

A Magtár Kft. Gépkereskedelmi üzletága az idei évtől teljesen megújul: vállalatuk az eddig forgalmazott traktormárka helyett 2016 decemberétől a STEYR traktorok kizárólagos hazai gyári importőre lett. A STEYR traktorok magyarországi képviselete a cégük életében mérföldkőnek számít.

A CNH cégcsoporton belül a STEYR traktorok PRÉMIUM kategóriájú termékek, melyek a mai kor követelményeinek megfelelnek és a fejlesztésekben pedig élen járnak. A traktorokra egyaránt jellemző a gazdaságos üzemeltetés, a megbízható működés, a könnyű kezelhetőség, a kényelmes kialakítás, valamint a maximális hatékonyság. Már alapkivitelben is magas felszereltségi szintet, robusztus, tartós felépítést képviselnek.

A traktorok forgalmazása mellett a Magtár Kft. kiemelt hangsúlyt fektet a magas színvonalú szerviz- és alkatrészellátásra is.

-an-