MENÜ

Szívvel, lélekkel 2017-ben is

Oldalszám: melléklet
2017.01.19.

Januárban ismét megnyitja kapuit Magyarország agráripari csúcsrendezvénye, az AgrárgépShow. Az AXIÁL Kft. 2017-ben is a legnagyobb kiállítóként szívvel, lélekkel mutatja be termékeit és szolgáltatásait 5000 négyzetméteren a Hungexpo D pavilonjában.

A Hungexpo 9 pavilonja közül 2017. január 25. és 28. között egyet, a D pavilont teljes mértékben az AXIÁL Kft. gépkavalkádja fog megtölteni.

A budapesti vásárközpont 5000 négyzetméteres D pavilonjában több, mint 75 gépre és számos újdonságra számíthatnak a látogatók, amelyeket Magyarországon, sőt némely esetben a világon először mutatnak be a nagyérdeműnek.

A rendezvényen kiállítják az AGCO csoport által gyártott Fendt 516 Vario S4-es erőgépét is, amely az 500-asok negyedik generációba tartozik. Az 500 Vario SCR 2014-ben négy független európai szaklap egybehangzó véleménye szerint egyértelmű tesztgyőzelmet mutat a más traktorokkal történt összehasonlítások során. Nem csupán Magyarországon, hanem a világon először debütál a Horsch Avatar SD vetőgép, amely 4, 6 és 12 m munkaszélességben alkalmazható.

Az AgrárgépShow kiállításon természetesen a CLAAS cég gép- és technológia-kínálatát is bemutatják. Az önjáró betakarítógépek mellett, több szálastakarmányhoz használt munkagép és olyan egyedi műszaki megoldás is, mint például a SHREDLAGE® roppantóhenger is megtalálható lesz az AXIÁL standján.

Magyarországon először mutatják be az új ROLLANT és a VARIANT bálázókat. Feltétlenül nézze meg a ROLLANT 620 RC-t, amely, 1,55 méter átmérőjű körbálájával a CLAAS piacon lévő legnagyobb fix bálakamrás körbálázója.

Az AXIÁL Kft. Építőgép- és Anyag-mozgatógép-üzletága is készül a csúcsrendezvényre. Kínálatukból mindenképpen meg kell említeni a Gehl AL 750-es típust, amely egy Deutz motorral szerelt, 74 lóerős, egyszerűen kezelhető derékcsuklós rakodógép.

És ha mindez nem elég, tekintsék majd meg élőben az 5-let Show-t, amelyben 5 újdonságot vonultatnak fel Winkler Róbert, a Totalcar műsorvezetőjének segítségével. A műszaki információkon túl látványos fény- és hangtechnika, és további meglepetések gondoskodnak a felejthetetlen hangulatról.

Amennyiben interaktívabb programra vágynak, jelentkezzenek a szervizstandon, ahol benevezhetnek egy szakmai játékra is, ha pedig egy kis vásárfiával szeretnék meglepni magukat vagy az otthonmaradtakat, akkor nézzenek be AXIÁL Shopba!

Ne feledjék 2017. január 25-28. AgrárgépShow, Hungexpo D pavilon!

 

Bővebb információért látogasson el az AXIÁL Kft. weboldalára!