MENÜ

Meghívó - A szója gyomirtásának jelenlegi lehetőségei és jövőképe

Oldalszám: 31
2017.01.23.

A hazai szójatermesztés 200 éves múltjának tiszteletére a Sumi Agro Hungary Kft. munkatársai tisztelettel meghívják Önt egy egyedülállóan innovatív szántóföldi bemutatóra „A szója gyomirtásának jelenlegi lehetőségei és jövőképe” tárgyában.

2017-ben egy eddig még nem látott tematikájú kísérleti bemutatóra invitáljuk. A szója termesztés egyik sarkalatos pontja a gyomirtás. A termékek száma korlátozott, a hatékonyság sokszor nem elégséges, és ezzel párhuzamosan a szója növény igen érzékeny a herbicidekre.

A tervezett bemutató alkalmat ad arra is az érdeklődőknek, hogy ne csak a tárgyévi eredményeket tekintsék meg; hanem mindezen gyomirtó szerek és kombinációk őszi búzára gyakorolt hatását tanulmányozhassuk a helyszínen (két éves tartamkísérlet).

A levonható tanulságok következményeként szívesen invitáljuk azon kedves termelőket is; akik nem termesztenek szóját, de érdeklődnek az összefüggések iránt. A szakmai elfogulatlanság garanciája a Sumi Agro-tól minden téren független, akkreditált kivitelező megbízása (Eurofins Kft.).

Ezzel a típusú rendezvénnyel sok információt szeretnénk megosztani Önökkel a helyszíneinken, egyrészt elméletben („obszervatóriumban”) másrészt pedig a gyakorlatban („herbáriumban”).

Ezek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:

  • új eljárások bemutatása
  • kereskedelmi termékek és azok kombinációinak teljesítményértékelése
  • utóvetemény hatás vizsgálat
  • összefüggések feltárása, elemzése
  • sztereotípiák, fél információk tisztázása
  • és végül, de nem utolsósorban egy saját fejlesztésű technológia bemutatása; szójában eddig nem alkalmazott herbiciddel

Önnek nincs más tennivalója, mint figyelni a később napvilágra kerülő részletes információkat.

Legyen a vendégünk, ünnepeljünk együtt!

www.sumiagro.hu