MENÜ

MezőgépÉSZek: felkészülni, vigyázz, start!

Oldalszám: 11
Agro Napló 2016.04.11.

Újabb játék indul a MEGFOSZ és az AGRO NAPLÓ szervezésében április első hetében.

A „MezőgépÉSZek” nevű játékban mezőgazdasági gépésztechnikus, gépész és gépjavító szakos középiskolás diákok 3–5 fős csapatokkal vehetnek részt. Az értékes nyereményekkel kecsegtető játék egyaránt számít a fiatalok kreativitására, szakmai elhivatottságára és felkészültségére.

A MEGFOSZ és az AGRO NAPLÓ tavaly november óta dolgozik együtt a mezőgépész szakma presztízsének növelése, a szakmai utánpótlás biztosítása érdekében. Első lépésként online felmérést indítottunk, a mezőgazdasági szakközépiskolák és szakképző iskolák diákjainak válaszait vártuk, hogy a beérkezett ötletek alapján a két szervezet Facebook-oldalai a fiatalok számára vonzóbbá és érdekesebbé válhassanak.

 

Ezt követően kreatív pályázatot szerveztünk „Miért szeretnék mezőgépész lenni?” címmel a kitöltésben részt vevő iskoláknak. Ennek eredményeként hat mezőgazdasági szakképző iskola diákjai vehettek részt a MEGFOSZ és az Agro Napló vendégeként a januári AgrárgépShow-n.

 

Együttműködésünk újabb állomásaként többfordulós tavaszi játékot hirdetünk mezőgépész szakos középiskolások részére nagy értékű nyereményekkel! Az iskolák április első napjaiban kapják meg a felhívást az április 11-én induló játékra.

 

A MEGFOSZ és az Agro NaplÓ az idei évtől rendszeressé teszi együttműködését a mezőgazdasági szakképző iskolákkal, így vetélkedők, kirándulások és szakmai programok sorozata vár a fiatalokra. Munkatársaink folytatják országjárásukat is, amelynek során minél több iskolát szeretnének meglátogatni, és bevonni a közös munkába.

 

Az aktualitásokat folyamatosan frissítjük és közzétesszük a www.facebook.com/megfosz és a www.facebook.com/agronaplomagazin oldalakon.

További információ: