MENÜ

UBM Farm márkabolt nyílt Soltvadkerten

Oldalszám: 147
2016.03.09.

Az UBM márkanév és a hozzá kapcsolódó termékkör az elmúlt években jelentősen megerősödött mind belföldön, mind pedig külföldön.

A töretlen fejlődés, a folyamatos piaci jelenlét és további növekedésünk biztosítása érdekében 2016-ban is erőteljes piaci aktivitással és jelenléttel, minőségi termékekkel és megbízható kereskedelmi tevékenységgel kívánunk a takarmánypiacon jelen lenni.

Cégünk újabb lépésekre szánta el magát, a piaci igényekre reagálva a nagyüzemi vonalak mellett a kisüzemi vevői kör elvárásaira is fókuszálva országos takarmánybolt-hálózatot hoz létre. Ennek első lépcsője februárban egy saját UBM márkabolt és lerakat megnyitása az Alföld közepén, Soltvadkerten.

 

Széles termékpaletta, vásárlóbarát kiszolgálás

Soltvadkerti boltunkban minőségi kisüzemi termékeink széles termékkínálatával várjuk nagykereskedelmi és kiskereskedelmi vevőinket.

Üzletünkben megvásárolhatók az UBM PREMIUM és UBM GAZDA takarmánysorok:

  • minőségi premixek, sertés, bárány, baromfi  és ló koncentrátumok,
  • sertés, baromfi, nyúl, ló, bárány és egyéb kérődző takarmánykeverékek,
  • ásványi kiegészítők, zsákos alapanyagok és egyéb kiegészítő termékek,

melyek tökéletes választást garantálnak a háztáji állatállományok egészséges és biztonságos felneveléséhez.

A kistermelői igények és elvárások alapján megalkotott termékpalettánkban a nagyüzemi eredményeket, szakmai tapasztalatainkat, minőségi alapanyagok felhasználását ötvözték a kollégák a kisüzemi, háztáji termékpaletta megalkotásakor.

Cégünk életében a kisüzemi üzletág is olyannyira fontos, hogy a teljes termelési struktúra újragondolásával, központi, vásárlóorientált gyártócentrummá és -bázissá varázsoltuk a környei takarmánykeverő üzemünket is. Ebben az üzemünkben gyártjuk a jövőben a háztáji zsákos termékeinket.

 

Közvetlenül a gyártótól

Bízunk benne, hogy termékpalettánk és új márkaboltunk gazdag választékában partnereink és vevőink megtalálják majd a céljaiknak és lehetőségeiknek leginkább megfelelő takarmányokat.

Kérjük, látogassanak el hozzánk, és ismerkedjenek meg zsákos termékeinkkel. Február és március hónapban termékeink megvásárlásakor – a készlet erejéig – ajándékkal is kedveskedünk új vásárlóinknak.UBM soltvadkert_belso

Célunk a takarmánypiacon betöltött meghatározó szerepünk további erősítése, termékeink széles körű megismertetése a nagyüzemi vonalunk mellett a kisüzemi felhasználói körrel is. Továbbra is hangsúlyos pont az UBM életében a partneri kör bővítése, a vevőink gyors, pontos és rugalmas kiszolgálása, és nem utolsósorban a közvetlen és személyes kapcsolattartás, ennek érdekében termékeink forgalmazására viszonteladó partnereket keresünk.

Felmerülő kérdéseikre az alábbi elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésükre:

UBM Farm Zrt.

Lökösné Mudrony Magdolna
– kisüzemi értékesítési vezető

Telefon: + 36-30/235-0304, [email protected], www.ubm.hu