MENÜ

Érdeklik a mezőgazdasági gépek?

Oldalszám: 137
2016.01.18.

Ha igen, akkor ajánljuk figyelmébe az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő AgrárgépShow-t. Kelet-Közép-Európa legjelentősebb mezőgépész rendezvénye 2016. január 27–30. között, a Hungexpo területén az AGROmashEXPO-val együttműködve mutatja be a mezőgazdasági gépcsodákat és újdonságokat.

megfosz_16

Az érdeklődők itt időt és energiát tudnak megtakarítani, mivel egy helyen tudják megtekinteni Magyarország teljes gépkínálatát. Emellett szakmai fórumokon is tájékozódhatnak az újdonságokról, pályázati lehetőségekről, piaci tendenciákról. A teljes mezőgép ágazat megjelenése annak köszönhető, hogy az AgrárgépShow rendezője, a MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) egy példaértékű szakmai összefogást tudott elérni. A Szövetség ugyanis fontos feladatának tekinti a szakmán belüli egység megteremtését.

Az AgrárgépShow célja a mezőgazdasági gépkínálat bemutatása mellett rávilágítani a mezőgépész szakmában rejlő lehetőségekre. Kevesen tudják ugyanis, hogy ez egy olyan szakma, amely hosszú távon tud stabil megélhetést biztosítani. Egy oxfordi kutatás eredményei alapján 20 év múlva a szakmák fele el fog tűni, de esküvőszervezőre és mezőgépészre akkor is szükség lesz!

A szakma fiatalok körében történő népszerűsítését segíti a MEGFOSZ, a Hungexpo és a SZIE Gépészmérnöki Karának kezdeményezése. Ennek eredményeként eddig több ezer diák kiállításra való utazását és belépését támogatták.

megfosz_18.20

 

További információ:

www.facebook.com/mezogepesz;

[email protected]

logo megfosz