MENÜ

A tisztaság garantált - Gyors, környezettudatos, gazdaságos

Oldalszám: 70
2015.10.30.

Minden háziasszony tudja, ha tisztításról van szó, a legtöbb esetben a forró víz csodákra képes. Nincs ez másképp akkor sem, ha munkagépeinket szeretnénk újra tisztára varázsolni. Márpedig a tiszta munkaeszköz elengedhetetlen részét képezi a hatékony munkának – nem csak a mezőgazdaságban. A KÄRCHER gyártmányai már évtizedek óta megbízható „barátai” a gazdáknak, ha a gépek takarításáról van szó. Magas víznyomású eszközeik forróvíz segítségével még hatékonyabbak lehetünk.

Legyen szó olajfoltról, zsírokról, gyantákról vagy fehérjékről – akár elkérgesedett szennyeződésekről –, a legtöbben forró vízzel nyúlunk a szennyeződésekhez. Több okból teszünk így: a forró víz segítségével gyorsabban és kevesebb tisztítószer segítségével tisztíthatjuk meg a koszos felületet. Sőt, a KÄRCHER készülékeivel akár el is hagyhatjuk a vegyszerek használatát, hiszen a forró víz és a gőz már önmagában erős tisztítóhatással bír – így, miközben spórolunk, környezetünket is kíméljük. Gyorsabban is végzünk: nem csak a tisztítás folyamatának ideje rövidül (akár 30–40 százalékkal), de a száradás is gyorsabban történik. Ráadásul a rozsdásodást is hatékonyabban kerülhetjük el a segítségükkel.

A KÄRCHER szakértői mindenre gondoltak, így a szigorú higiéniai előírásokra is: forróvizes, magasnyomású tisztítóberendezéseiket használva jelentősen csökkenthetjük a csíraképződést. Így állattartó telepeken kifejezetten előnyös a használata. A tejiparban vagy a borászat területén tevékenykedőknek, vagy egyéb gazdaságoknak különösen ajánlatos, ahol közvetlenül élelmiszereket állítanak elő. A német cég többféle magasnyomású mosó közül választhatunk. A víz hőmérséklete széles skálán választható: a legalacsonyabb hőmérséklet 12°C, a legmagasabb pedig 155°C fokos – e  tartományban működnek, hogy gépeinket a legmegfelelőbb módon tisztíthassuk.

A gépeket igény szerint állíthatjuk, így nem csak a víz hőmérsékletét, de a nyomás erősségét is megváltoztathatjuk, hogy a legoptimálisabb fokozaton végezhessük a tisztítást.

De nem csak munkagépeinket varázsolhatjuk tökéletesen tisztára a KÄRCHER magasnyomású mosóival. A gépek felhasználása sokrétű: tisztíthatunk vele például épületeket, falakat, csempét, betont, lépcsőket, járműveket, tartályokat. De tisztíthatjuk a mezőgazdasági épületek belsejét is, használhatjuk istállókban – amelyek segítségével újfent csak a higiénikus állattartásban van segítségünkre a gép.

Nem kell azonban nagytermelőnek lennünk, hogy kihasználhassuk a KÄRCHER magasnyomású tisztító adottságait: használhatjuk otthon, a kertben és a ház körül is.

A KÄRCHER cégcsoport hosszú évek óta megbízható társa az agráriumban tevékenykedő szakembereknek. A tisztításban a világpiacon vezető pozíciót elfoglaló vállalat 190 országban, több mint 40 ezer szervizponttal gondoskodik ügyfeleiről. A kis, családi vállalkozásként induló céget Alfred Kärcher feltaláló alapította 1935-ben, majd 1939-ben áttelepültek Winnendenbe, ahol a mai napig megtalálható a cég székhelye.  Az áttörést az ’50-es évek jelentette, mikor Európa első meleg vizes magasnyomású tisztítószerkezetével berobbantak a világpiacra.

Ma már a tisztítás terén széles termékkínálattal rendelkeznek: nedves-száraz porszívókkal, seprő- és súroló szívógépekkel, gépjármű mosóberendezésekkel. Vásárolhatunk tőlük tisztítószereket, gőztisztítókat, de rendelhetünk ivó- és szennyvízkezelő berendezéseket is. Ők dobták elsőként piacra az önműködő robotporszívót is, és már a kerti berendezésekben is számíthatunk a cégre.

Magyarországon is több szervizzel állnak a rendelkezésünkre, a cég központja Biatorbágyon található.

 

HDS 8/18-4 C

Háromfázisú, forróvizes, magasnyomású mosó 4 pólusú vízhűtéses motorral, rakodófelülettel, Eco-fokozattal, egygombos kezeléssel, beépített tartállyal, Easy Press pisztollyal, fokozatmentes nyomás- és vízmennyiség-szabályozással, tömlődobbal. Az egyedülálló Eco-fokozat garantálja a környezetbarát és gazdaságos üzemelést. Rendszerápoló adapter, szárazonfutás elleni védelem, kipufogógáz hőmérséklet érzékelő, korrózióálló alváz. Szervizbarát: egyszerű hozzáférés a különböző alkatrészekhez, szerviz LED kijelző.

tisztaság_HDS_C_Commercial_Industrial_Cleaning_app_ant_4-58249-CMYK

 

HD 10/25-S

A HD 10/25 4 pólusú, hosszú élettartamú, vízhűtéses elektromotor, a robusztus sárgaréz hengerfejjel rendelkező 3 axiáldugattyús pumpa, és a sárgaréz vízbevezetés mind a minőséget garantálja. A HD 10/25 készülék kiemelkedő teljesítménnyel és innovatív külsővel bír, kevesebb helyet igényel, könnyebben manőverezhető,  hála a nagy kerekeknek. Nagy hatótávolság a beépített tömlődobnak köszönhetően, 20 méteres magasnyomású tömlővel.

tisztaság_HD_Harvester_farm_app_4_ant-60593-300DPI

 

HDS 10/20-4M

Az új közép- és szuper kategóriás forróvizes magasnyomású mosó nemcsak hatékonyan tisztít, hanem nagy kényelmet és gazdaságosságot is biztosít. Az új Eco-fokozattal a KÄRCHER magasnyomású mosói a leggazdaságosabb hőmérséklettartományban dolgozhatnak, így nem csak költséget takarít meg, hanem környezetkímélő is. Könnyű fordulékonyság és gördülékenység, könnyű rakodás és problémamentes szállítás. Kipufogógáz szabályozás, korrózióálló alváz, 3 dugattyús axiálpumpa kerámia dugattyúkkal, szervizkapcsoló.

tisztaság_HDS_const_app_dd_ant_7-58280-300DPI