MENÜ

Pr

Szakfolyóirat > 2015/11 > Pr Kärcher mosó Nagynyomású mosó

A tisztaság garantált - Gyors, környezettudatos, gazdaságos

Minden háziasszony tudja, ha tisztításról van szó, a legtöbb esetben a forró víz csodákra képes. Nincs ez másképp akkor sem, ha munkagépeinket szeretnénk újra tisztára varázsolni. Márpedig a tiszta munkaeszköz elengedhetetlen részét képezi a hatékony munkának – nem csak a mezőgazdaságban. A KÄRCHER gyártmányai már évtizedek óta megbízható „barátai” a gazdáknak, ha a gépek takarításáról van szó. Magas víznyomású eszközeik forróvíz segítségével még hatékonyabbak lehetünk.

Szakfolyóirat > 2015/11 > Pr AXIÁL Kft. Horsch Pronto

Horsch Pronto és Terrano - Pontos vetés és költségkímélő talajművelés

A hazai kínálatban kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a gabonavetőgépek széles palettáján a német Horsch termékei. Egyre több gazda alkalmazza a vetőgépeik mellett a talaj-előkészítéshez is a csökkentett menetszámú művelést képviselő nehézkultivátoraikat. Ezek közé a felhasználók közé tartozik a Katymáron gazdálkodó Lipták János is, aki az idei évben alkalmazta először a Horsch Pronto 6DC vetőgépet és a Terrano 4MT nehézkultivátort. Az őszi vetési szezonban szerzett eddigi tapasztalatairól kérdeztük interjúnkban.

Szakfolyóirat > 2015/11 > Pr Syngenta kukoricatermesztés kukoricahibrid

Komplex megoldás a Syngenta kukoricahibridekkel

Folyamatosan lépnek színre az újgenerációs Syngenta kukoricahibridek, bizonyítva a hazai nemesítői munka eredményességét. Az új hibridekkel szembeni elvárások újfent magasabbak, mint amelyekkel elődeik megmérettettek. A termőképesség, vízleadó képesség, illetve vízleadási dinamika mellé szinte azonos súllyal társul most már a termőhelyi- és évjáratstabilitás, sőt továbbmegyek, a szélsőséges körülményekhez való alkalmazkodás.

Szakfolyóirat > 2015/11 > Pr Dow AgroSciences N-Lock

N-LOCK magazin - 2015. november

A Dow AgroSciences Hungary Kft. jelen kiadványával kíván segítséget nyújtani, hogy az új időszakban előtérbe kerülő környezetmegőrző technológiák alkalmazásával a magyar Termelők hatékonyan, eredményességük javításával tudjanak helytállni az egyre erősödő versenyben. Az Európai Unió 2015. augusztusában jóváhagyta Magyarország Vidékfejlesztési Programját, ezzel elhárult minden akadály, hogy jelen költségvetési ciklusra vonatkozó támogatási forrásokhoz hozzá férjenek a gazdálkodók. Ennek egyik első lépése az Agrár Környezetgazdálkodási támogatás pályázati felhívás megjelenése.