MENÜ

OTP Bank Országos Agrár Konferencia

Oldalszám: 11
2015.09.02.

Az OTP Bank több évtizede elkötelezett támogatója a magyar agráriumnak. Ismeri és érti a gazdálkodók problémáit. Éppen ezért az idei évi OMÉK keretei között megrendezi országos agrárszakmai konferenciáját.

Az eseményen a szakpolitika és a finanszírozói oldal képviselői, valamint vállalatvezetők adnak tájékoztatást egyebek között az új európai uniós ciklus kiemelt pályázati lehetőségeiről, a zöld energia és az agrárgazdaság aktuális kérdéseiről. A témák között helyet kap továbbá a zöldség- és gyümölcstermelés és -feldolgozás, mint stratégiai terület is.

A konferencia  2015. szeptember 24-én, csütörtökön, a K-IV-es pavilonban kerül megrendezésre.

Az eseményen az élelmiszeripar, az öntözés és az állattenyésztés EU-forrásokból történő fejlesztéséről tart előadást többek között Dr. Mezei Dávid helyettes államtitkár és Papp Gergely, a NAK szakmai főigazgató-helyettese. A zöld energia és az agrárgazdaság kapcsolatáról meghallgathatják Glattfelder Béla államtitkár és Németh Imre nyugalmazott agrárminiszter gondolatait, de hallhatnak előadást Dr. Apáti Ferenc, a Debreceni Egyetem docensétől a zöldség- és gyümölcstermelés, -feldolgozás nehézségeiről, kilátásairól. A témával kapcsolatos tapasztalataikat pedig maguk az érintett vállalkozások vezetői osztják meg a résztvevőkkel. Bank lévén természetesen szóba kerül az agrárium finanszírozása is, a hitelintézet szakértői mellett többek közt elmondja véleményét Kemény Gábor, az AKI és Dr. Herczegh András, az AVHGA vezetője.

Várjuk Önöket szeptember 24-én,

csütörtökön 10 órára a K-IV-es pavilonban!

otp logo