MENÜ

DK EXSTORM - Elemi erő

Oldalszám: 66-67
2015.06.29.

 

hadline

A DK EXSTORM valóban elemi erővel robbant be a repce vetőmag piacra. Mára a 3. legnagyobb területen termesztett hibrid Magyarországon. Közel 500 termelő* vetette el 2015-ben. Az ország egész területén megbízhatóan teljesít. A DEKALB portfólió egyik legkorábban betakarítható hibridje. Kipergés-ellenállósága nagyfokú védelmet nyújthat  a betakarítás előtti extrém időjárási helyzetek által okozott pergési veszteségek ellen is.

*Monsanto CRM adatbázis alapján.

 

TERMÉSPOTENCIÁL

DK EXSTORM sikerét jól jelzi, hogy a tavalyi évben közel 20 ezer hektáron került elvetésre Magyarországon. Minden termesztési környezetben nyugodtan ajánljuk rendkívüli évjárat- és termőhely stabilitása miatt. Jól jelzi ezt a stabilitást a DEKALB Fejlesztői kísérletek alapján bizonyított 120 kg terméstöbblete, Magyarország összes kísérlete alapján.

 graf-1

KIPERGÉS-ELLENÁLLÓSÁG

A repce becők védelme sok növényvédelmi munkát igényel, a virágzástól a betakarításig. A betakarításig megóvott becők alacsony felnyílási hajlama olyan tulajdonság, ami elengedhetetlen a professzionális termelők számára. A DK EXSTORM koraisága ellenére kimagasló kipergés-ellenállással rendelkezik.

graf-2

Kinek/hová ajánljuk?

  • Azoknak, akik bíznak a saját és más gazdák tapasztalatában

  • Ahol szeretnének egy nagy termőképességű és nagyon megbízható hibridet termeszteni

  • Ahol a gyengébb és jobb adottságú táblákra is szeretnék ugyanazt a hibridet választani
  • Ahol a búza előtti betakarítás fontos szempont

     

foto

terkep

 

 

A DK Exstorm értékmérõ tulajdonságai a DEKALB portfólión belül:

ertekmerö

 

Legyen Önnek is több a repcéje...     www.dekalb.hu

lab