MENÜ

A megkezdett úton haladunk

Oldalszám: 74
2015.06.03.

Az Xtuning vállalat története 1999-ben kezdődött, mikor megalapozta hírnevét a személyautók vezérlőegységének javításával. Kezdeti szolgáltatásunkat a teherautók motoroptimalizásával bővítettük, amit életünkben egy meghatározó mérföldkő követett 2007-ben: az elektronikusan vezérelt, önjáró mezőgazdasági gépek teljesítménynövelése, üzemanyag-fogyasztás csökkentése, létrehozva ezzel az AGROECOPOWER divíziót.

Cégünk, csehországi központja mellett 7 országban képviselteti magát, köztük Magyarországon. Hisszük és 2013 óta tapasztaljuk, hogy a hazai gazdálkodók motoros gépeiben ott rejtőzik a többletteljesítmény- és a még hatékonyabb üzemanyag-felhasználás lehetősége. A magyarországi piacra lépés óta eddig több mint 200 traktor és kombájn motoroptimalizálását végeztük el, amit 2015 év végére a duplájára szeretnénk növelni.

Ahhoz, hogy még szélesebb körben megismerjék szolgáltatásaink előnyeit, 2014-ben első alkalommal vettünk részt az AGROmashEXPO szakkiállításon, ahol a Nemzetközi Termékfejlesztés kategóriában elismerő oklevéllel jutalmazta az AGROECOPOWER motoroptimalizáló rendszert a szakmai bírálóbizottság. 2015-ben ismét a kiállítók között voltunk megtalálhatók. Standunkat számos érdeklődő géptulajdonos mellett a Cseh Köztársaság Budapesti Nagykövetségének képviseletében Juraj Chmiel nagykövet is meglátogatta.

úton
Pillanatkép az AGROmashEXPO-ról

Magyarországi terveink között szerepel az AGROECOPOWER név, mint szolgáltatás még mélyebb elültetése a géptulajdonosok fejében. Egyebek mellett ennek egyik lépéseként 2015-ben kiterjesztjük magas minőségű, napról napra tökéletesített szolgáltatásunkat Magyarországon. További terveink között szerepel jelenlegi területi képviselőink számának növelése is a még jobb és gyorsabb kiszolgálás érdekében.

Ha Ön is úgy gondolja, hogy eljött a teljesítménynövelés és a hajtóanyag-felhasználás csökkentésének ideje, és velünk kíván haladni a megkezdett úton, akkor keressen bennünket bizalommal!

AGROECOPOWER csapata