MENÜ

Multiva - Új szelek fújnak északról!

Oldalszám: 29
2015.02.15.

A Multiva Magyarország Kft. akciós magágykészítő kombinátorokkal várja Partnerei érdeklődését. A finn gyártmányú munkagépek kiváló magágyat készítenek, időben leadott megrendelés esetén pedig most igen kedvezményes áron megvásárolhatók. Keresse értékesítőnket, Mező Sándort a tavaszi akció részleteiért a 0630/929-5293-as telefonszámon!   

A sokoldalú: Multiva TopLine Super XL

Többcélú kombinátor minden körülményhez. Közvetlenül a tarlóban, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló.

Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal tarlóban is megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni tarlóhántáshoz is kiváló.

A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és vetés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

Multiva_TopLineSuper

 

A népszerű: Multiva Optima T

Erős és hatékony kombinátor minden gazdaság számára, ahol fontos a jó és egyenletes magágy. Hosszú és erős felépítésével, 7 tengelyen elhelyezett kapáival az Optima T változatos körülmények között és minden talajon kiváló magágykészítő eszköz. Tágas, eltömődéstől mentes felépítésével akár könnyebb elsődleges talajmegmunkálás után is használható. Erős Multiva TerraFlex kapái a 75 mm-es kapaeloszlással igen egyenletes magágyat biztosítanak.

 

A rettenthetetlen: Multiva TopLine Cross

A nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A Multiva TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és a középen elhelyezett harmadik simítósorral a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajelmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

  

A kompakt és felhasználóbarát Multiva JH620 henger önállóan, vagy gyári vonópaddal a kombinátor után kapcsolva is üzemeltethető, tovább tökéletesítve annak munkáját. Emellett jelentős szerepe van a vetés lezárásával a nedvességmegőrzésben, illetve a tavaszi felfagyások kezelésében is. Vonóerő-igénye minimális, a nagy abroncsméret biztonságos szállítást biztosít az utakon és terepen is. Az egyszerű és mégis robusztus felépítés a hosszú élettartamot és a hatékony munkához szükséges tömeget biztosítja.

 Multiva_FieldRoller_JH620_a

Multiva Magyarország Kft.

Honlap: www.multiva.hu