MENÜ

Novemberi gépmustra

Oldalszám: 78
2014.11.04.

Bremer grubber
A legerősebb MF traktorok

 

Bremer grubber

A német Bremer cég Grimat-300 típusú, új kombinált, 3-szekciós mélykultivátora a nagyobb mennyiségű növénymaradványokat is intenzíven aprítja és hatékonyan beforgatja a talajba. Az aprítást a gép elején elhelyezett, függőleges irányban fokozatmentesen állítható, rugózott felfüggesztésű csipkés tárcsasor végzi. Ezt követi a három sorban, egymáshoz képest eltoltan elhelyezett 11 db rugós biztosítású kultivátorkapa, amelyek 8–25 cm 
mélységben képesek dolgozni. A kapák egy újszerű megoldással gyorsan cserélhetők. 
A talajfelszín egyengetéséről és lezárásáról két sorban elhelyezett, hullámprofilú tárcsákkal szerelt borona gondoskodik.

A 3 méter széles talajművelőgép 15 cm-es mélységben történő üzemeltetéséhez 90 kW (120 LE) teljesítményű traktor szükséges.             

  

A legerősebb MF traktorok

A Massey Ferguson idén nyáron mutatta be az eddigi legnagyobb teljesítményű új traktorszériáját, az MF 8700 sorozatot. A 8600-asra épülő család és egyúttal a cég vezérgépe a 294 kW-os (400 LE-s) MF 8737 típus, amely a legmagasabb szintű felszereltséggel rendelkezik.

Az új modellek erőforrása a hathengeres, 8,4 liter össz-lökettérfogatú, SISU gyártmányú AGCO POWER TWIN TURBO dízelmotor, amely teljesíti az EUR-IV/Tier 4f 
károsanyag-kibocsátási normát.

Az új traktorok a fokozatmentes 
DYNA-VT hajtóművel vannak ellátva, amellyel hajtóanyag-megtakarítás érhető el. Használatával az üzemeltetett munkagépek sebessége is állandóan optimális szinten tartható. Zárt hidraulika rendszerén a 205 l/min 
szállítási teljesítményű szivattyú biztosítja a nagy nyomású olajellátást. A hátsó függesztőmű emelőereje 12 000 kg, a mellsőé 5000 kg.

A vezetőfülke belső felszereltsége is bővítésre került, színes kijelző monitor segíti a gépkezelő hatékony munkáját. A külön választható EXCLUSIVE fülkecsomag pedig, többek között, magában foglalja az automatikus klímaberendezést, az OptiRide Plus fülkerugózást, a Super Delux légrugós vezetőülést és az AGCOMMAND telemetrikus rendszert is. A vadonatúj, külsőleg is megújult modellsorozat öt tagból áll.

78.gépmustra