MENÜ

Újult erővel, országosan, új telephelyekkel

Oldalszám: 127
2014.02.19.

Budapest, 2014. január 31. – az Invest Gépkereskedelmi Kft. bejelentette, hogy immár országosan, új telephelyekkel, viszonteladók nélkül értékesíti Case IH termékeit és kibővült munkagép kínálattal, szervizhálózattal szolgálja ki vásárlóit.

A nagyigmándi székhelyű Invest Kft. 2013-ban nyitotta meg az alkatrészraktárral, és teljesen felszerelt szerelőműhelyekkel rendelkező telephelyeit Orosházán és Kecskeméten. Ezzel a lépéssel a jövőben garantálni tudják a területen gazdálkodó partnereiknek, hogy versenyképesebb árakon juthatnak az általuk forgalmazott gépekhez és alkatrészekhez, és az ehhez kapcsolódó szerviz- és műszaki szolgáltatásokhoz.

„A 2000-es évek elején még csak importőri státuszban, márkakereskedői hálózaton keresztül forgalmaztuk a nagyfokú megbízhatóságukról ismert Case IH gépcsaládot, mely rendszert az elmúlt 5 évben a direkt értékesítési struktúra váltotta fel, miközben felépítettünk egy, az egész országot lefedő, 8 telephellyel rendelkező hálózatot. Erre azért volt szükség, mert az évek alatt világossá vált számunkra, hogy a kétszintű értékesítési rendszer nem tud elég rugalmasan reagálni a folyamatosan változó piaci igényekre, valamint a független márkakereskedőkkel a megfelelő minőségű szolgáltatások nyújtása is nehézkesen volt kivitelezhető” – mondta el Szaxon Róbert, az Invest Gépkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

 127-1Szaxon

Az elmúlt években biztos piaci jelenlétet biztosító és továbbra is fő csapásirányt jelentő Case IH vezérmárka mellé olyan, a maguk nemében és kategóriájában piacvezető gépcsaládokat kezdett el a vállalat forgalmazni, mint a Pöttinger talajművelő gépek, valamint szálastakarmány betakarító és kezelő gépek, Hardi permetezők, Strom munkagépek, Dondi lazítók és árokásók, Matermacc vetőgépek és Wielton pótkocsik, hogy csak a legjelentősebbeket említsük.

Az AgromashExpo 2014 kiállításon az Invest Kft. olyan Case IH újdonságokkal jelent meg, mint a fokozatmentes váltóval felszerelt Magnum CVX, ami elnyerte a kiállítás Nemzetközi Termékfejlesztési Különdíját, valamint a Maxxum CVX traktorok, és a Case IH Farmlift teleszkópos rakodó.

„Megújult erővel, új telephelyekkel, kibővült szervizcsapattal látunk neki a 2014-es évnek, melyben a fókuszt továbbra is a Case IH termékek jelentik, hiszen a forgalmazásra vonatkozó támogatást a gyártótól továbbra is, mint ahogy eddig mindig, most is megkaptuk. Legfőbb erősségeinket a világon piacvezető márkákban, az immár egyszerűsített értékesítési rendszerben, a kedvező árakban, az országosan is olajozottan működő szerviz- és alkatrész hálózatban, és a cégen belüli rövid döntési vonalakban látjuk” – tette hozzá Szaxon Róbert.