MENÜ

Hírmix Február

Oldalszám: 108, 122
2014.02.18.

AGRO NAPLÓ különdíj 
a 2013. évi Kukorica Termésversenyen

Trimble Platina

DIECI teleszkópos rakodók 
a VERBIS Kft. kínálatában

 

AGRO NAPLÓ különdíj 
a 2013. évi Kukorica Termésversenyen

Az Agro Napló 2013-ban is különdíjat ajánlott fel a Kukorica termésversenyre. Minden évben egy újonnan induló sorozata kapcsán díjazza a legeredményesebb versenyzőt. Ez alkalommal a 2014-ben induló Környező országok mezőgazdasága című új sorozatának hangot adva, a legeredményesebb határon túli versenyzőt jutalmazta. 

Borsos Csaba 39 éves adorjáni gazdálkodó az Agro Napló különdíja mellett a Szerbia-Vajdaság Régió I., a Kárpát medencei Nagydíj II. és az Öntözéses kategória III. helyezettjeként vehetett át további díjakat.

Gratulálunk!

Borsos Csaba

Trimble Platina

Megtisztelő kitüntetést vehetett át az Agromatic Automatizálási Kft. 2014 januárban a Trimble Mezőgazdasági Üzletágának Denverben megrendezésre került éves viszonteladói találkozóján. A 2013-ban végzett munkájuk eredményeképpen a hazai Trimble forgalmazó Platina díjat kapott. A szűk körbe olyan viszonteladók tartoznak, akik a termékek értékesítése mellett magas szintű ügyfélkezelést is nyújtanak. Az Agromatic Automatizálási Kft. büszke arra, hogy 2012 után a 2013-as évben is megkaphatta ezt a díjat. Két ilyen elismerés után pedig nem jöhet más csak a kemény munka 2014-ben is, hogy továbbra is a felmerülő igényekre a legjobb megoldásokat szállíthassák.

108-1hirmix

 

 

DIECI teleszkópos rakodók 
a VERBIS Kft. kínálatában

A Dieci S.r.l. 1962 óta gyárt önjáró betonmixereket és 1983 óta – Európában elsőként – teleszkópos rakodókat. Gépeiket a magas műszaki színvonal, a megbízhatóság és az egyszerű üzemeltetés jellemzi. A gyár a kiváló minőségű mezőgazdasági és építőipari gépek folyamatos fejlesztése mellett nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú szervizháttérre és az alkatrészellátásra. Ezért kézenfekvő lehetőség volt számukra, hogy 2014-től termékeik magyarországi képviseletére a Verbis Kft.-vel disztribútori szerződést kössenek. A gépértékesítésen túl a Verbis Kft. biztosítja a szervizhátteret, a folyamatos és gyors alkatrész-
ellátást. Az olasz gyártó teleszkópos rakodói a mezőgazdasági vállalkozások alapgépeivé váltak, valamint széles körben használhatóak az építőipari munkák alkalmával.

122-1hirmix