MENÜ

NÖVÉNYKONDICIONÁLÁS FELSŐFOKON - HASZNÁLJON KONDISOL NÖVÉNYKONDICIONÁLÓT ŐSSZEL IS!

Oldalszám:
2013.08.07.

Azok számára, akik 2013. évben az őszi káposztarepce mellett döntenek, jó szívvel és bátran ajánljuk a Kondisollal történő őszi kezelést!

 

Javasoljuk:

Gyengén fejlett homogén állományok kezelésére, aminek hatására néhány hét alatt a föld feletti rész optimális mértékben megerősödik, ugyanakkor a gyökérnyak a kezelt állományoknál kora tavaszra 1-2 mm-rel vastagabb lesz, mint a kezeletlen kontroll.

Heterogén állományoknál a gyengén fejlett növényeknél igen erőteljes növekedést indukál, ugyanakkor a túlfejlett egyedek esetében a fejlődés minimális szinten marad.

Alkalmazhatjuk regulátor hatású gombaölő szerekkel egy menetben is. Időjárástól, növényfejlettségtől, heterogenitástól függően azonban némely esetben érdemes mérlegelni az időben eltolt permetezést.

Ennek eredményeként állományunk tavasszal egységesebb, zöldebb, vitálisabb képet mutat, kevesebb az antociános elszíneződés. A növények fejlődése korábban elindul, mint pl. a csak regulátorral kezelt állományokban.

Az alábbiakban néhány terméseredmény látható az ország különböző pontjairól, amelyek során hasonló hektárköltséggel beállított konkurens termékkel, illetve bórtartalmú lombtrágyás kezeléssel hasonlította össze a termelő a „Huminisz-technológiát”.

A teszteredmények a 2012/2013. szezonban is igazolták, hogy a Kondisol növénykondicionálók és a Solvitis lombtrágyák együttes alkalmazásával más lombtrágyák/kondicionálókhoz képest akár 5–15%-os termésnövekedés érhető el.

A „Huminisz-technológiával” az anyagköltséghez képest 4–8-szoros árbevételtöbblet realizálható!

 

Nagyításhoz katt a képre
Nagyításhoz katt a képre

 

 

ŐSZI AKCIÓNK KERETÉBEN most 4000 Ft/ha költséggel biztosíthatja repcetermését!

 

Pais István, 06-30/474-4229

HUMINISZ Kft.

8380 Hévíz, Ady Endre u. 28. 

Tel.: 06-83/540-210 

[email protected] 

www.huminisz.hu

 26_5 kondisol_logo