MENÜ

NÉHÁNY HASZNOS TERMÉK ÉS ÚJDONSÁG A PANNONAGRI KFT. KÍNÁLATÁBÓL

Oldalszám:
2013.08.08.

A Pannonagri Kft. nemcsak jó minőségű, olcsó mobil és stabil gabonaszárítókat forgalmaz, de folyamatos és szakaszos üzemű szárítókhoz átfolyó rendszerű hűtősilókat, valamint egyszeri feltöltéssel alkalmazható 100-200-300 tonna befogadóképességű hűtősilókat is ajánl és kivitelez. Ön se legyen ellensége saját pénzének!

Döntsön gyorsan, hogy a szárítási szezonban már  a hűtősilók termeljenek Önnek hasznot!

 

Mitől is egyedi, mitől is intelligens ez a gép? Sok egyszerű, praktikus és jól átgondolt műszaki megoldás mellett a gép intelligenciája elsősorban az automatikus törőlécállításnak köszönhető, amellyel az összes kukoricabetakarító gép közül csak az Olimac Drago rendelkezik.

A lényeg: a rendszer minden egyes sorban önállóan működik, a többi sortól függetlenül. Az éppen betakarításra következő kukoricanövény szárának vastagságához történik a törőlécek közötti távolság beállítása. Forradalmian új ez a megoldás, amely lehetővé teszi az összes kukoricacső begyűjtését a táblán elhelyezkedő kukoricanövényekről. A szár lehúzását végző törőhengerek is extra hosszúságúak, amely szintén hozzájárul a veszteségmentes betakarítási folyamathoz. Energiatakarékos, vízszintes működésű szárzúzó kések szántásra tökéletesen alkalmas tarlót készítenek elő. Ebben a rendszerben a kukoricacsövek letörése a kukoricanövényről rendkívül kíméletesen történik.

Az Olimacnál abszolút nem keletkezik veszteség, gyorsan végbemehet a tökéletes kukorica betakarítás.

 

Petróczy László

06-30/9563034