MENÜ

Kukorica és napraforgó betakarítás

Oldalszám: 91
2013.08.08.

A LINAMAR HUNGARY ZRT. OROS divíziója több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépgyártás és -fejlesztés területén. Munkánk során legfontosabb célunk, hogy vásárlóinkat a legnagyobb szakértelemmel és felkészültséggel szolgáljuk ki. A piaci trendek változásához és a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek megfelelve 2013-ban is folyamatosan tökéletesítjük kínálatunkat.

Ajánlatunkból

 

OROS SUN napraforgó betakarító adaptercsalád

A napraforgó betakarítás új dimenziója.

Cégünk már közel 20 éve foglalkozik napraforgó adapterek fejlesztésével és gyártásával, adaptereinket a világ számos részén értékesítettük, és rengeteg tapasztalatot szereztünk. Az adapter, rázótálcás kialakításának köszönhetően, bármilyen magasságban dolgozik, a tálca mindig a csigavályú felé lejt. A rezgésnek és a lejtésnek köszönhetően az anyagáram folyamatos. Az optimális magasságú védőháló és oldalmagasítás pedig biztosítja minden állományban a minimális szemveszteséget.

 

OROS CORNADO kukorica betakarító adaptercsalád

Az igényes gazdálkodók adaptere.

A növekedő kombájn cséplőkapacitás következtében megnövekedett az igény a szélesebb kukorica betakarító adapterek iránt, ezért az eddigi 6, 8, 12 soros mellett már 16 soros kivitelben is kapható! Az adapter minden típusú kombájnra felszerelhető. Kapható fix- és összecsukható vázzal. A következő fejlesztéseket értük el: a hagyományos lánchajtást felváltotta a kardánhajtás, amely csak minimális karbantartást igényel. Kisebb energiafelvétel, alacsonyabb fogyasztás jellemzi.

Új törőegység konstrukció: késes törőhengerek, mely biztosítja a kukoricaszár jobb lehúzását. A zúzókések optimális elhelyezkedésének és megfelelő fordulatszámának köszönhetően tökéletes a szárzúzás.

 

OROS HSA kukorica betakarító adaptercsalád

Hagyomány és kiforrottság.

Az adapter univerzális, bármely kombájntípusra felszerelhető. Klasszikus konstrukció, jól bevált modell, mely felszerelhető HSA első szárzúzóval, melyet a világon elsőként mi fejlesztettünk ki, így egy menetben oldható meg a betakarítás és a kifogástalan, egyenletes szárzúzás. Kapható 4–8 soros kivitelig.

 

narancs-oros