MENÜ

Gabona gyorsvizsgálat mesterfokon

Oldalszám:
2013.06.23.

Technológia

A világon 25 éve jelent meg az első egészmag gyorselemző műszer, az Infratec™. A minta darálásának és a gyakori újrakalibrálások elmaradása új korszakot nyitott a NIR technika gabonaipari alkalmazásának hatékonyságában. A 25 éves születésnap méltó megünneplése az Infratec™ ötödik generációjának világpremierje és ez az új modell szerepel 2013 januárjától a Servitec Kft. termékpalettáján is.

 

Szakértelem

A Foss hazai képviselete, a Servitec Kft. pedig jövőre tölti be 25. életévét, szinte egyidős tehát portfóliójának fő termékével, az Infratec™-kel. A vezetőség mezőgazdasági gyökerekkel, agráregyetemi végzettséggel és sokéves termelési gyakorlattal is rendelkezik. Nem csupán egy profi gyorsvizsgáló eszközt kínál a piacnak, hanem a felhasználó kezét el nem engedve együttműködik partnereivel a jövedelmező hasznosítás és gyors megtérülés elérésében. Ez egy olyan hozzáadott érték, ami hasonló eszközöket értékesítő, nem szakmabeli kereskedő vállalkozásoktól el sem várható.

 

Egyedülálló

Az Infratec™ 1241 abban különbözik a többi NIR műszertől, hogy a 25 éves gyártási rutin, a műszaki színvonal, a legújabb mikroelektronikai és optikai fejlesztések és az egyedülálló kalibrációs kemometria alkalmazása garantálja a megbízhatóságot. Az EN 15948 európai NIR gabonavizsgálati szabvány az Infratec™ robosztus búza és árpa kalibrációs adatbázisára épült, számos EU-tagországban a kereskedelmi minősítés alapja. A műszerrel 1 percen belüli analízissel, nagy biztonsággal megoldható a különböző minőségű gabonatételek elkülönített tárolása a nedvesség, fehérje, sikér pontos mérése és a reológiai jellemző (W) becslése alapján.

 

Támogatás

A Servitec Kft. több száz partnerét az Infratec™ műszerek betakarítás előtti felkészítésével, laborvizsgálatokon alapuló kalibráció frissítéssel és aratási felügyelettel támogatja a gabonaminősítés, az osztályozott betárolás sikeres megvalósításában.

 

Infratec™ 1241, a profi NIR műszer

 

27 INFRATEC 1241