MENÜ

DuPont Pioneer repcehibridek új lendületben

Oldalszám: 46-47
2013.06.25.

A DuPont Pioneer második éve vezető a repce hibridpiacon. Ez az eredmény egyértelműen az egyedülálló hibrid repce ajánlatunknak köszönhető. A magyar termelőknek kínálunk Clearfield® technológiával kezelhető hibrideket, mint a jól ismert PX100CL és a PT200CL, továbbá egy új hibridet vezetünk be 2013-ban a PX111CL-t. A MAXIMUS® féltörpe repcekínálatban található a legnagyobb területen termesztett Pioneer hibrid repce, a bajnok PR44D06-os, a kihagyhatatlan PR45D03-as és az új győztes, a PX104-es. A hagyományos repcét termesztőknek a magabiztos titán PR46W21-est, az etalon PR46W14-est, és az új befutó PT205-öst kínáljuk.

A DuPont Pioneer 2006-ban vezette be első repcéit Magyarországon, és mára a hibridpiac elsőszámú szereplője lett. (1. ábra)

  

47_1 PIONEER REPCEHIBRIDEK UJ LENDULETBEN
 

 

47_2 PIONEER REPCEHIBRIDEK UJ LENDULETBEN

Sikerünk egyik titka, hogy elsők voltunk, akik kizárólag hibridek nemesítésére tértek át. Az eddig is ütős ajánlatunkat a 2013-as évben tovább erősítjük, három új hibridet ajánlunk a magyar termelőknek.

 

A Clearfield® gyomirtási technológiával termeszthető hibrideket 2011-ben elsőként vezette be a DuPont Pioneer. Azok a termelők, akik a jól ismert PX100CL-t, és a PT200CL-t már korábban kipróbálták, teljes megelégedettségről tudnak beszámolni. A termékkört tovább bővítjük a PX111CL hibriddel, amelyben a legújabb féltörpe hibridek minden előnye, és a Clearfield® technológia használatának lehetősége egyaránt megtalálható.

 

46_1 PIONEER REPCEHIBRIDEK UJ LENDULETBEN

 

A MAXIMUS® termékkörben a PR44D06-os a bajnok. Az elmúlt években, mind az üzemi, mind pedig a kísérleti táblákon a legnagyobb termést érte el, termőképességének köszönhetően a második legnagyobb területen termesztett hibrid repce hazánkban. A PR45D03-as a kihagyhatatlan, megbízhatósága miatt Magyarországon sztenderd a repcetermesztők körében. Az új PX104-es az új győztes, kísérleti eredményei alapján az elkövetkező évek meghatározó hibridje lesz.

 

A MAXIMUS® hibridek alábbi előnyeinek köszönhetően vetésterületük évről-évre nő.

•  Extra termőképesség és jövedelmezőség

•  Extra széles vetési optimum

•  Extra előny a növényvédelemben (kisebb taposási kár)

•  Extra télállóság

•  Extra állóképesség

• Extra hatékonyság a betakarításban

 

46_2 PIONEER REPCEHIBRIDEK UJ LENDULETBEN

 

A hagyományos hibridek csoportjában idén bevezetésre kerülő új hibrid, a PT205-ös az új befutó. 2012-es év Pioneer kísérleteiben a hagyományos hibridek között a legnagyobb termést érte el, olajtartalma alapján is az egyik legjobb választás. A PR46W21-es a magabiztos titán tavaly már a köztermesztésbe került. Ezt az elismerő címet a 2010-es évben elért eredményeivel vívta ki. Abban az extrém csapadékos évben a legjobb állóképességgel és termőképességgel rendelkező hibrid volt. A PR46W14-es az etalon, 2012-ben a Pioneer hagyományos magas hibridek között a legnagyobb vetésterületen választották a termelők.

 

46_3 PIONEER REPCEHIBRIDEK UJ LENDULETBEN

 

 

Kérjük, látogasson el weboldalunkra és tekintse meg DuPont Pioneer Hírlevelünket az alábbi linkekre kattintva!

www.pioneer.com/hungary  

www.dupontpioneerhirlevel.com