MENÜ

Márkás erőgépek garanciával, kiterjedt szervizhálózattal

Oldalszám: 73
2013.06.11.

Társaságunk, az ODISYS Bt. 2007 óta foglalkozik John Deere erőgépek forgalmazásával, kereskedelmével és műszaki szakszervizével.

 

73_1 ODISYS MARKAS EROGEPEK GARANCIAVAL KITERJEDT SZERVIZHALOZATTAL
 

Tevékenységünk kezdetén elsősorban teljesítménynöveléssel, motoroptimalizálással foglalkoztunk. Az Agroker Kft. Kecskemét gépüzletágának privatizációjával egyidejűleg elkezdődött a gépek ODISYS Bt. általi értékesítése. Ennek köszönhetően eleinte az új gépek (Goldoni, John Deere) jelentették az értékesítésünk fő irányát.

2008-ban azonban fel kellett, hogy ismerjük: az újszerű gépek beszerzése is racionális döntést jelenthet a magyar gazdák számára. Így napjainkban az új gépek mellett társaságunk a néhány száz üzemórás bemutató- vagy bérgépként dolgozott erőgépeket is forgalmazza, amelyek legtöbbször gyári garanciával rendelkeznek.

A gépeket Németországból, Belgiumból, Dániából, Angliából és más nyugat-európai országokból szerezzük be. A gyártói garancia a világ minden országában érvényes. A garanciát szolgáltatjuk, nem megveszik az emberek; a szolgáltatást a gyár fizeti, nem pedig a felhasználó. A magyar jogi háttérnek és a felhasználók, a gazdák igényeinek 100%-ban megfelelő garanciát és szavatosságot, sőt egyedi elbírálás alapján 24 órán belül cseregépet biztosítunk a javítás idejére az ügyfeleknek.

A vevői elvárásoknak megfelelően napi 24 órában hívható vevőszolgálattal és 25 technikussal, szervizzel állunk rendelkezésre, az egész ország területére kiterjedő szervizhálózat mellett.

Új és használt gépeinket telephelyünkön a gazdák megtekinthetik és kipróbálhatják. Új gépek esetén minimum 1 év teljes körű garanciát plusz 2 év fődarab-szavatosságot biztosítunk a gépekhez. Használt gépek esetén 6 hónap a részleges garancia időtartama.

A gépeket, miután beérkeztek, teljes körűen átvizsgáljuk. Amennyiben valamilyen hiányosságot, vagy hibát észlelünk a gépeken, azt kijavítjuk. A gépeket átadásra felkészítjük, az esetleges egyedi felszereltségeket kialakítjuk, illetve felszereljük. Ennek köszönhetően 100%-os gépet adunk át ügyfeleinknek.

Az ODISYS által kínált új (0–10 üzemórás), demó kategóriás (10–300 üzemórás), vagy használt gépek (300 üzemóra fölött) csak alapos átvizsgálás után kerülhetnek a gazdákhoz; ha felújításra van szükség, akkor azt is elvégezzük a gépeken – természetesen ez a gépek árán is mutatkozik, annak függvényében, hogy milyen mértékű javításra volt szükség. Az elvégzett munkákra garanciát vállalunk és tanúsítványt adunk róla ügyfeleinknek. Szívesen foglalkozunk John Deere, Valtra, Renault/Claas gépek javításával, szervizelésével. Ezekhez a márkákhoz kiképzett szakembergárdával rendelkezünk.

Referenciáinkra hivatkozva bővebb felvilágosításért keressen bennünket bizalommal!

 

73_2 ODISYS LOGO