MENÜ

VN MASTERSPRAY SZÁNTÓFÖLDI PERMETEZÕGÉPEK

Oldalszám: 33
2014.01.14.

2013-ban a VOGEL-NOOT Magyarországon is igyekszik erõsíteni helyzetét a szántóföldi permetezõgépek piacán. A szükséges kitûnõ minõség adott ehhez, hiszen mintegy 5 éve már a cégcsoporthoz tartozik az egykori Holder cég németországi permetezõgép gyártó üzeme. Az átvétel óta, immár VOGEL-NOOT Spray Solutions néven friss lendületet vett a fejlesztés, amelynek elsõ jelei kettõ évvel ezelõtt kerültek szériagyártásba.

 

 

Az idei évben a célunk, hogy a Nyugat-Európában már jól csengõ MasterSpray nevet hazánkban is ismerté és elismerté tegyük. Ehhez a kitûnõ minõségen felül verhetetlen árakat is biztosítunk:

 


 

 

Az akciós permetezõgépek ára igen kedvezõ, de ez nem mehet a minõség rovására! A munkagépek 2800, illetve 3600 literes polietilén tartállyal szereltek, a szórókeretek munkaszélessége 18, illetve 24 méter. A vegyszer továbbításáról hathengeres membránszivattyú gondoskodik, amely teljesítménye 256 l/min. A gép mûködését a Müller Elektronik által gyártott SprayLight monitor vezérli és ellenõrzi, így folyamatosan felügyelhetõ az aktuális szórásmennyiség, a haladási sebesség, a már lepermetezett terület nagysága, a kijuttatott összes folyadékmennyiség és az eltelt munkaidõ. Szükség esetén a sebességarányos permetlé kijuttatását menet közben lehet változtatni.A 290 literes tisztavizes tartály a piacon egyedülálló módon középen, a vegyszertartályba integráltan van elhelyezve, ami természetes hullámtörõként nagyfokú stabilitást kölcsönöz szállítás és munka közben. A vegyszerkeverés a tartály alján végigfutó perforált csõvel történik, amely keverés intenzitása fokozatmentesen, a mindenkori kívánalmaknak megfelelõen állítható.Az akciós felszereltségû permetezõgépek ápolókerekei 12,4-R46 méretûek, amelyek nyomtávja 1500–2000mm között fokozatmentesen állítható. A gép legfontosabb felszereltségei közé tartozik még a vegyszerbemosó, a tartály belsõ öblítése és a közúti világítás.

 
 

 

Kajtár Zoltán, Beled

Tel.: 06-70/630-5225„A VOGEL-NOOT Master Spray IN-280 vontatott permetezõgépet a jó ár-érték arány miatt választottam. Vásárlás elõtt nagyon körbe kellett járnom a „piacot”, hogy a nekem legjobbat választhassam. Az Agro-Alfa Kft. több referenciahellyel is szolgált ahol már dolgoznak VOGEL-NOOT permetezõk. Ezen cégek tulajdonosai is megerõsítettek a döntésemben. Külsõre is megnyerõ a gép, masszív váz, erõs keret, jó súlyelosztás! A hátulra csukódó keret összecsukott állapotban is csillapított, tehát nem vagdalódzik. Szétnyitott állapotban a talajkövetése pedig kiváló! A menetarányos permetlé-kijuttatás még apró területeken is pontosan adagol, nem kell többletet beletennem a gépbe, hogy biztosan elég legyen. Kis területeknél figyelhetõ meg, hogy merev vonórúddal szerelve is milyen jól leköveti a traktor nyomát. Köszönhetõ ez a tengely traktorhoz való közelségének.Az eltelt 4 szezon után is nagyon elégedett vagyok a VOGEL-NOOT permetezõvel, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki jó áron magas minõségû permetezõt szeretne.”

 

 

Gelencsér Balázs, Pusztakovácsi

Tel.: 06-30/856-8536„A döntéskor a legfontosabb az eszköz ár-érték aránya volt. Eddig összesen mintegy 800 hektárt dolgoztunk a géppel, teljes megelégedettséggel. A permetezõ beállítása egyszerû, könnyen átlátható. Gond nélkül kijuttattuk vele a folyékony mûtrágyát is. A teljesen elektromos vezérléssel a szakaszolás és a megfelelõ permetlémennyiség kijuttatása könnyen kezelhetõ. A központi tisztavizes tartály a hullámtörésen kívül egy megfelelõ súlyponttal stabilizálja a masinát és biztonságosabbá teszi a közlekedését.”

 

 

Koreny Gábor, SZIE Gödöllõ, tanüzemvezetõ

Tel.: 06-30/567-0094„A magyarországi agrár-felsõoktatás fellegvárában a hallgatók csak a legprofibb technikákkal találkozhatnak. Ennek a reményében vásároltuk meg a VOGEL-NOOT permetezõgépét, és az elmúlt három év meghibásodás nélküli használata bizonyította, döntésünk helyes volt annak idején. A MASTERSPRAY által képviselt permetezéstechnika tovább örökíti a cégrõl kialakult általános véleményt, amely szerint ezek a termékek elfogadható áron, a prémium kategóriát képviselik a mezõgépgyártás palettáján.Az egyszerûségükben briliáns technikai megoldások, és a minõségi kidolgozás együtt szavatolják a gondtalan permetezést. Profi beszállítók – Lehler, TeeJet, Müller – profi minõség, profi háttér, elérhetõ áron. Mindaz, amit a VOGEL-NOOT-tól várhatunk!”