MENÜ

Megnyitotta új Zetor szervizét a K&B Gépudvar

Oldalszám: 4
2014.01.17.

Európai színvonalú szervizével került a figyelem középpontjába a pécsi K&B Gépudvar Kft. A 16 éves múlttal rendelkezõ vállalkozás megalakulása óta a Zetor márkakereskedõjeként és márkaszervizeként van jelen a hazai mezõgazdasági erõ- és munkagéppiacon.

 

 

Tavaly márciusban a másfél éves megszakítást követõen újra kizárólagos szerzõdést kötött a K&B Gépudvar Kft. a ZTR Agro Kft-vel, a Zetor traktorok kizárólagos magyarországi importõrével. Az együttmûködés értelmében Somogy-, Tolna-, Baranya megyében és Bács-Kiskun egy részén van jogosultságuk a traktorok értékesítésére és szervizigényük ellátására. A partnerség keretében tavaly megkezdték az erõgépek forgalmazását, és az új szervizük építését.

 

 


 

 

 A cég Szentlõrinci úti telepén valódi európai színvonalú mezõgazdasági gépszerviz kezdte meg mûködését márciustól, ahol a K&B az általa értékesített régi és új traktorok garanciaidõn belüli, és azon túli szervizelését végzi – de igény szerint természetesen más típusú erõgépek javításával is segítik a gazdákat. Az új javítómûhely a legkorszerûbb infrastruktúrával és naprakész tudású szerelõkkel várja a megrendelõket három traktor egyidejû szervizelési lehetõségével a korszerû épületgépészeti megoldásokkal bíró épületben. Három kiképzett, szervizautóval ellátott szerelõjük minden évben részt vesz az aktuális újításokról szóló tanfolyamon a brno-i gyárban. A képzéseken a ZTR Agro közremûködésével és szervezésével résztvevõ szakemberek külön bizonyítványt kapnak a végzettségükrõl, amely egyben kizárólagos jogosultságot is jelent a számukra az újonnan eladott gépek szereléséhez. A javításokat igény esetén a vevõ telephelyén is elvállalják a szerelõk, akik teljes körû szervizelést is képesek végezni komplett felszerszámozott autóikkal a bejelentéstõl számítva 24 órán belüli megjelenésüket követõen.A K&B szakemberei és munkatársai arra törekszenek, hogy mind a garanciaidõn belüli, mind a kötelezõ szervizek elvégzése a legrövidebb idõn belül megtörténhessen, illetve minden szükséges anyaggal és alkatrésszel felkészülten állhassanak megrendelõik rendelkezésére. Ahhoz, hogy ez tervezhetõ legyen, és hogy az aktuális nagyjavításokat is a legrövidebb idõn belül el tudják végezni, szükség van a gazdákkal való jó együttmûködésre. Így mind az alkatrészek beszerzése, mind a javítási idõigény tekintetében jobban fel tudnak készülni – ez pedig az ár és a munkából kimaradt traktorórák tekintetében is anyagi megtakarítást jelent.A K&B 2012 márciusától kezdte el értékesíteni az új traktorokat, s az esztendõ végéig húsz gépet adtak el. Az idei év új traktoraival, a Zetor Major 80-assal, és a Zetor HSX szériával lényegesen nagyobb számú értékesítést terveznek a tavalyi (csonka) évükhöz képest. A Zetor márciusban országos roadshow-t szervez, ahol az új típusokat nem csak megcsodálni lehet, de ki is próbálhatják azokat az érdeklõdõ gazdák.A Zetor traktorok ugyancsak híresek az ár-érték arányukról: a hasonló kategóriájú erõgépekhez képest alacsonyabb árfekvésû gépek olyan felszereltséget és minõséget képviselnek, ami vonzóvá teszi azokat más márkákhoz képest. A Zetor traktorok jellemzõje – a gyár minõségpolitikájának igazolásául –, hogy egyedülállók az erõgéppiacon a garanciális idejüket tekintve, nincs ugyanis még egy olyan traktormárka, amelynek 1800 üzemóra illetve két év a garanciális ideje! Ez pedig a vásárlásnál döntõ momentum lehet.

 -Keresztes-