MENÜ

GPS-es sorvezetõ újdonságok és fejlesztési lehetõségek a www.agrogazda.hu kínálatában

Oldalszám: 17
2014.01.17.

A Landasin-Agrogazda Kft. számára kiemelten fontos ügyfeleink visszajelzése. Ennek megfelelõen bõvítjük sorvezetõ termékkínálatunkat, fejlesztjük sorvezetõ készülékeinket. Az elmúlt egy évben jelentõs erõforrásokat szántunk a saját, LD-Agro márkanevû sorvezetõ GPS-ek tökéletesítésére. Az igényeknek megfelelõen pedig egy minden eddiginél nagyobb, 8 colos kijelzõvel rendelkezõ GPS-es sorvezetõt, a LineGuide 800-at is sikerrel mutattunk be a 2013-as AGROmashEXPO kiállításon. A kiállítás másik sikerterméke a Leica automata gépvezérlés volt, mellyel akár 2-3cm-es pontosság is elérhetõ.

 

LineGuide 800 sorvezetõA Landasin-Agrogazda Kft. saját fejlesztésû sorvezetõinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerõvel a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedõ sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevõ biztosítja.A LineGuide 800 GPS sorvezetõ nem csak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetezõ computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.A táblán belül differenciált tápanyagkijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezetõ GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetõek! Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajmintavételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag utánpótlási térképeket. Tegye meg az elsõ lépést a precíziós gazdálkodás felé!

 


 

 

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetõkhözMg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetõkkel köthetõ össze az AS7500-as típusú GPS alapú automata szakaszoló egység. A GPS-es sorvezetõrõl érkezõ GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezõgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony mûtrágya.

 

 
 

 

Automata kormányzás, 2-3cm-es RTK pontosságA Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Leica cég mezõgazdasági gépvezérlésének kizárólagos forgalmazója. A svájci Leica professzionális sorvezetõivel minden elérhetõ! Automata szakaszolás, dõlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy elõkészített gépeknél hidraulikus), RTK pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással. 

 

 


 

 

Ingyenes LD Agro MAP szoftverA program valamennyi LD-Agro sorvezetõ GPS készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni. Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A táblaadatok megtekinthetõek, különbözõ statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekrõl munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos. A LineGuide típusú sorvezetõknél a kijutattási térképek kezeléséért felelõs.

 

 


 

 

 

TolatókameraValamennyi LD-Agro sorvezetõ GPS-hez rendelhetõ 1 vagy 2 tolatókamera. A kameraképek és a sorvezetõ képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így bíztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.

 

 


 

 

 

 

Sorvezetõ szoftver frissítésA fél évnél idõsebb sorvezetõ készülékekre elérhetõ egy szoftver frissítés, az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bõvült, melyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés. Részletekrõl érdeklõdjön az elérhetõségeinken!

 

 

R.A.M. típusú vákumos tartóA sorvezetõ GPS-ekhez ezentúl rendelhetõ amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is, mellyel a kijelzõk masszivan rögzíthetõk a gépek üvegfelületeire. Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítõ kollégáink és felkészült szerviz hátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendõ ügyfelünk!

 


 

 

 Kocsis Árpád 

www.agrogazda.hu 

+36 70/342-3887