MENÜ

Új termékkör a MAGTÁR Kft. palettáján

Oldalszám: 84
2014.01.17.

A szolnoki székhelyû MAGTÁR Kft. 1989 óta áll a mezõgazdasági termelõk szolgálatában – ismert és elismert partnerként kínálva mezõgazdasági gépeket, és azok komplett szerviz hátterét. Az AGROmashEXPO-n szakmai sajtótájékoztatón jelentették be, hogy cégük a több mint két évtizedes tapasztalatukra alapozva idén új termékkörrel frissíti Öntözési Irodáját.

 

 


 

 

A szántóföldi növénytermesztés, szálas- és tömegtakarmány termesztés, öntözés és hígtrágyakezelés területen széles termékpalettával, átfogó technikai illetve technológiai megoldásokkal szolgálja ki partnereit a cég – az õstermelõktõl egészen a nagygazdaságokig. A MAGTÁR Kft. immáron közel negyedszázada követi az eddigi jól bevált stratégiáját – minden forgalmazott termékkategóriában, valamint a szerviz és pótalkatrész-ellátásban is a legmagasabb minõséget biztosítja. Ennek elengedhetetlenül fontos eleme a gazdálkodókkal és a beszállítóikkal való stabil kapcsolatápolás is.

A 2013-as esztendõt új termékkörrel indítja Öntözési Irodájuk a mûködésük során e szegmensben szerzett komoly tapasztalatukra alapozva. Kínálatukban minden kategóriában olyan kiváló termékeket ajánlanak, mint: a lineár, centerlineár, körforgó és corner saroköntözõs rendszer az amerikai LINDSAY-tõl; a tiszta víz és hígtrágya kijuttatásra is alkalmas csévélõdobos öntözõberendezések a német BEINLICH-tõl; a hígtrágya keverõk, szivattyúk, tartálykocsik a német EISELE-tõl; valamint a szeparátorok a biogáz technológiában is jelen lévõ német UTS cégtõl.A megújult Öntözési Iroda kiemelt célja, hogy új, világszínvonalú termékek kerüljenek a magyarországi piacra az eddig itt még nem alkalmazott innovatív megoldásokkal, ugyanakkor jobb ár-érték aránnyal. Beszállító gyártóik mindegyike nagy tapasztalattal és hagyományokkal bír, termékeik a legkiválóbb minõségi kategóriába tartoznak. A gyártók kiválasztásánál további fontos szempont volt, hogy mind az öntözés mind a hígtrágya kezelés területén teljes körû megoldásokkal tudjon a MAGTÁR Kft a partnereik rendelkezésére állni.

A MAGTÁR Kft. mindezek mellett nagy hangsúlyt fektet az igényes ügyfélközpontúságra – ennek jegyében folyamatosan fejlesztik infrastruktúrájukat, és rendszeresen szerveznek képzéseket illetve tanfolyamokat. Kiemelt fontosságot tulajdonítanak a szerviz- és alkatrészellátásnak, tudván, hogy a nagy teljesítményû mezõgazdasági gépek minden kiesõ munkaórája veszteséget jelent a gazdálkodóknak. Ezt maximálisan szem elõtt tartva gyors és szakszerû szerviz- és alkatrész szolgáltatásukkal igyekeznek a gépek állásidejét minimalizálni: szakképzett szerelõikkel, jól felszerelt javítómûhelyeikkel és azonnali illetve egy napon belüli alkatrészellátással.