MENÜ

Massey Ferguson 7300 BETA kombájnok Skyline fülkével - Modern megjelenés, egyedülálló belsõ értékek

Oldalszám:
2014.01.20.

 


 

 

Technikából ötösA BETA sorozat tagjai takarékos AGCO SISU POWER 6 hengeres motorokkal és SCR rendszerrel vannak szerelve. Az AdBlue folyadék használata garantálja az alacsony üzemanyag-fogyasztást, valamint a károsanyag-kibocsátási értékeknek való megfelelést.

 

 


 

 

PowerFlow vágóasztalok – biztos vágás még nehéz körülményekben isA Schumacher kaszaszerkezettel felszerelt PowerFlow asztalok eredményeként jelentõsen csökken a veszteség és egyenletesebbé válik a terményáramlás a ferdefelhordóba. A hosszú szárú, fekvõ vagy magas nedvességtartalmú terményt is kiváló százalékban „szedi fel” a földrõl a vágóasztal, kalászemelõk használata gyakran nem is szükséges. A teljesítmény így akár 73%-kal is nõhet olajos magvakban, 15%-kal búzában és 12%-kal árpában. Az egyenletes terménytovábbítást nagyban elõsegíti, hogy a ferdefelhordó nyílása megegyezik a cséplõdob szélességével.

Ahol nincs szükség az élenjáró és takarékos csúcstechnikára, ott az eddig is jól bevált és bizonyítottan hatékony FreeFlow vágóasztal párosítható az új BETA kombájnokhoz.

 

Cséplés és leválasztás – ténylegesen egyedi igényekre szabvaA BETA kombájnok nagy lendítõnyomatékú, 600 mm átmérõjû cséplõdobbal, illetve független mellsõ és hátsó dobkosárhézag-állítással rendelkeznek. A nagy lendítõnyomaték és a ballasztrudak használata lendkerékeffektust hoz létre, a cséplõdob meghajtásához kisebb energia szükséges, ezáltal csökken az üzemanyag-fogyasztás is.

A klasszikus cséplõdob, utóverõdob kialakítás mögött megtalálható az egyedi MCS (Multi Crop Separator) egység. A rendszer a legkiválóbb leválasztást és legkíméletesebb terménykezelést teszi lehetõvé. Az MCS modul egy forgó magleválasztó dobot tartalmaz, saját kosárral. A kosár egyedi tulajdonságai révén a fülkébõl elektronikusan fel- és lehajtható. Aktív állapotban növeli a betakarítás rugalmasságát, tökéletesíti a leválasztást. Felhajtva, fõleg száraz idõben, átlagosan 2%-kal csökken az üzemanyag-fogyasztás.

 

Vadonatúj Skyline fülke − elsõrendû kezelõi kényelemA jó fülkekialakítás alapvetõ elemei a megfelelõ tér, a komfort és a kilátás. A Skyline fülke mindezeket együtt kínálja, így mindig teljes vezetõi kényelmet biztosít. Kiváló, panorámaszerû kilátás nyílik a vágóasztalra, a tarlóra, az ürítõcsigára, valamint a nagy, elektromosan állítható visszapillantó tükrök és a TechTouch terminál kamerafunkciója révén a gép hátuljára. Alapfelszereltség a fûtõrendszerrel ellátott légkondicionáló, valamint a hûtött tárolórekesz az oktatóülés alatt. Vadonatúj a PowerGrip kezelõkar is, illetve a minden funkció megjelenítésére alkalmas TechTouch monitor egyaránt.

 


 

 

Modern külsõ minõségi tálalásbanA Massey Fergusonnál a modern, vonzó megjelenés és az élenjáró dizájn mindig is fontos szerepet játszott. A BETA kombájnok külsõ megjelenése ennek szellemében tetszetõs, ámde praktikus és idõtálló is. Az elemek galvanizálásának köszönhetõen a kombájn hosszú éveken át megõrzi tartósságát és ezzel megbízható munkaeszközzé válik kezelõje számára. Ugyancsak nem lehet elhanyagolni a használtkori magas eladási értéket a jelenkori, kimagasló használati értékek mellett.