MENÜ

Yara és az új generáció

Oldalszám: 4
2014.07.28.

A Yara Hungária ebben az évben indítja útjára új programját YaraGeneráció néven, mely kifejezetten a felsőfokú agrároktatásban tanuló hallgatókat célozza.

 

 

A Yara felelõsséget érez a jövõ generációjáért, vagyis azért, hogy a fiatalok kikerülve az életbe gondolkodásukban, munkájukban is a minõséget, a tudatosságot válasszák. A világ legnagyobb mûtrágyagyártó és -forgalmazó vállalataként kötelességüknek érzik, hogy már ebben a korban elültessék a környezettudatos termelésre való igényt, és képessé tegyék a felnövõ generációt arra, hogy innovatív mezõgazdasági megoldásokat találjanak.

 

 


 

 

A programban lehetõség van egyénileg, és csapatban is részt venni, valamint a TDK-dolgozatok nevezésével is lehet regisztrálni. A játék október végétõl májusig tart, bármikor lehetõség van a csatlakozásra. A feladatok nem csak a tápanyagellátás témáját, hanem környezetvédelmet, értékesítési gyakorlatot és egyéb érdekes témákat is érintenek. A fõdíjak igen vonzóak lehetnek a hallgatók számára, hiszen a legjobbak a Yara finnországi farmjára és németországi kutatási központjába nyerhetnek bepillantást, továbbá értékes tárgyi nyeremények várnak még a résztvevõkre.

A programról bõvebb információ és regisztrálási lehetõség a www.yarageneracio.hu weboldalon található.