MENÜ

Tudósítás

Szakfolyóirat > 2012/11 > Tudósítás Dow AgroSciences python vegyipar

A Dow Agro óriásai

Október 18-án különleges program résztvevõi lehettek azok, akik a megújult Dow AgroSciences Hungary Kft. szimpóziumán megjelentek. Már a helyszín megválasztása is egy rendkívüli találkozót ígért, amely nem véletlenül kapott helyet a Fővárosi Állat- és Növénykert Barlang-termében.  

Szakfolyóirat > 2012/11 > Tudósítás AXIÁL Kft. CLAAS Horsch

Axiál Gyakorlati Akadémia - A felhasználók tapasztalataival

Nagyszabású bemutató, a teljes kínálatot felsorakoztató rendezvény részesei lehettek azok a gazdálkodók, akik az Axiál Gyakorlati Akadémia elnevezésû eseményen tiszteletüket tették. A programon a telepi technológiák és a szálastakarmány betakarítás gépei mellett az állattenyésztéshez kapcsolódó növénytermesztés gépeinek bemutatására került sor.  

Szakfolyóirat > 2012/11 > Tudósítás IKR Szárító Cornmill

Cornmill szárító avató Nagyigmándon - Egy malomban õrlünk

Kétszázmilliós beruházás eredményeként adták át ünnepélyes keretek között augusztusban Nagyigmándon a Cornmill Hungary Kft. nagy teljesítményű terményszárítóját, ahova az Agro Napló is meghívást kapott. A százszázalékos magyar tulajdonban lévõ, negyven munkahelyet biztosító gazdasági vállalkozás üzeme naponta 110–120 tonna kukorica feldolgozására képes.  

Szakfolyóirat > 2012/11 > Tudósítás Kukorica szójabab növény

Gödöllõi õsz - Hagyományosan, de másképp

Valódi nyári idõjárás volt Gödöllõn az idén 15. alkalommal megrendezett szakmai napon – éppen olyan rendkívülinek számító szeptemberi meleg, mint amilyen rendhagyó klímájú az egész esztendõ. De maga a program is eltért az eddigiektõl, a szántóföldi bemutató elõtt a Gabonatermesztõk Országos Szövetségével közösen szervezett értékes szakmai elõadások sora várta az érdeklõdõ gazdákat, az egyetemi hallgatókat és a médiumok képviselõit.  

Szakfolyóirat > 2012/11 > Tudósítás Valtra Agritechnica EcoPower

Valtra - személyre szabottan az Öné

A VALTRA N163-as bejutott a 2013-as „Év Traktora” verseny döntõjébe. A rangos nemzetközi díjat 1998 óta a mezõgazdasági gépekre szakosodott újságírók ítélik oda, akik a végleges döntés elõtt lehetõséget kapnak a gyakorlati értékelésre is. Tesztvezetéssel egybekötve mutatta be legújabb fejlesztéseit – többek között az N-széria új modelljeit és a T-széria újításait is – a cég, amelyeket a franciaországi XIV. Innov-Agri Show-n a bõ 90 000 látogató sorában a Valkon Kft. jóvoltából az Agro Napló is megtekinthetett.