MENÜ

Vegyen harmóniát!

Oldalszám: 17
2014.07.28.

A 20 éves Sumi Agro Hungary Kft. Magyarországon tevékenysége során mindig tartott a palettáján piretroid készítményeket. A bennük lévő hatóanyagok változtak az évek során, de a formuláció megújításához megvártuk a születésnapunkat; hogy adhassunk is…

 

 

 


 

 

 

A mi ajándékunk egy WG formulációjú, korszerû inszekticid; a NAGOMI. Egy rovarölõ szer, mely a mindennapok megoldásait támogatja a legfontosabb kultúrnövényeikben a kártevõk széles köre ellen. A hatás régi, az eredmény stabil, a termék új! A nevének megfelelõen (Nagomi = harmónia) a termék jól illeszkedik a kor elvárásaihoz. Hatóanyaga révén a készítménnyel érintkezõ rovarok gyorsan elpusztulnak, s a kezelt felületet a késõbb betelepülõk hosszabb ideig elkerülik. Formulációjának köszönhetõen minden palackba zárt hatóanyaga hasznosul, könnyen kiönthetõ, nem kell többször öblíteni, nem érzékeny a fagyra, precízen adagolható… A hasznos élõszervezetek esetében a méhekre való veszélyessége mérsékelt, ezért alapterméke lehet a méhkímélõ technológiáknak. Alacsony dózisának köszönhetõen kismértékû a környezetterhelése. Kellõ ismerettel, gondos kivitelezéssel a nagy felületen termesztett és/vagy nagy értékû kultúráink biztos védelmezõje az ÚJ NAGOMI!

Odafigyelésünk, gondoskodásuk végett a „harmónia” a jövõben több kiszerelésben elérhetõ, ezzel is segítve a gazdaemberek szükségletét, igényét, életét. Biztosítsa a Mi termékünk az Ön harmóniáját, legyen a Mi piretroidunk az Ön Nagomija! 2013-tól keresse nagykereskedõinknél!

Ha piretroid, akkor legyen NAGOMI!